9 juni 2022
ArnhemMail
De leden van het nieuwe college op de fiets voor het stadhuis
Arnhem heeft een nieuw college van burgemeester en wethouders. De 7 wethouders die de komende 4 jaar deel uitmaken van het Arnhemse college zijn gisteravond door de gemeenteraad geïnstalleerd. Het gaat om 2 wethouders van GroenLinks en 1 wethouder van respectievelijk D66, Arnhem Centraal, Partij voor de Dieren, PvdA en Volt.
Lees meer over het nieuwe college Pijl
foto van een boerderij met zonnepanelen
Er zijn allerlei aanbieders die zonnepanelen kunnen aanleggen. Maar welk bedrijf is betrouwbaar, levert goede kwaliteit en is niet te duur? Om bewoners daarbij te helpen is het Lokaal Duurzaam Collectief opgericht, in opdracht van de gemeente Arnhem. U krijgt deze zomer bij het Lokaal Duurzaam Collectief een korting van € 200.
Meer informatie op Arnhemaan.nl Pijl
foto van het leren kinderschoentje ui de 15e eeuw
In ons archeologisch depot ligt een schat aan vondsten uit de Arnhemse bodem. We willen graag laten zien wat we zoal in huis hebben. Daarom tonen we iedere maand een bijzondere vondst uit het depot en vertellen we het verhaal dat hierover bekend is. Deze keer is het een schoentje uit de 15e eeuw, maat 31.
Lees het verhaal over deze vondst Pijl
foto van een Nederlands paspoort
Gaat u binnenkort op vakantie? Controleer van tevoren of uw paspoort nog geldig is. Een nieuw paspoort aanmaken duurt 5 werkdagen, dus op tijd een afspraak maken is handig. Een spoedafspraak kost helaas extra geld. Maak daarom op tijd een afspraak. Fijne reis.
Maak een afspraak Pijl
Tekst 'Wij werken voor Arnhem'
We zoeken nieuwe collega's. Op dit moment hebben wij meerdere openstaande vacatures. Bijvoorbeeld:Al onze vacatures vindt u op www.werkenvoorarnhem.nl.
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd door de gemeente Arnhem en verschijnt 1 keer per week. U ontvangt deze omdat u zich hier voor heeft ingeschreven. Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kunt u zich altijd uitschrijven.
Contact
Telefoon
Website
Volg ons op
Facebook Twitter LinkedIn Instagram
Algemeen
 .