Binnenkort: Mitski, Edward Scissorhands, Theater Na de Dam en Francine Oomen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Webversie Afmelden

DANIËL ARENDS - HAD IK MAAR NOOIT ZO AARDIG GEDAAN

25 NOVEMBER T/M 3 DECEMBER 2024

‘Alweer een nieuwe show van Daniël Arends? Jemig, als dat niet ten koste van de kwaliteit gaat, eet ik mijn hoed op. Nou ja, misschien toch gewoon maar weer gaan…’

Hij heeft de smaak te pakken en vangt zijn publiek ieder jaar weer in een nieuw web van verwarring. Theo Maassen noemt hem de spannendste cabaretier van het moment. En dat is hij. Hij heeft geen kaders en geen beperkingen. Hij is schurend eerlijk en verbaal agressief. Dat is Daniël Arends.

BESTEL KAARTEN  
MEER INFO 
 


HIGHLIGHTS MEI

 
bekijk

ZATERDAG 4 MEI 2024

THEATER NA DE DAM

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

ZATERDAG 11 MEI 2024

FRANCINE OOMEN

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

12 & 14 mei 2024

NEDERLANDSE REISOPERA - ORPHÉE ET EURYDICE

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

20 & 21 mei 2024

MITSKI

WACHTLIJST 
LEES MEER 
bekijk

29 MEI T/M 2 JUNI 2024

EDWARD SCISSORHANDS

KAARTEN 
LEES MEER 
BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA 

THEATER NA DE DAM - SCHULDIG LANDSCHAP

HOE ZIJN WE OMGEGAAN MET ONS OORLOGSVERLEDEN, WAT KLEURDE ONZE HERINNERING EN WAAR KEKEN WE LIEVER VAN WEG?

Jaarlijks produceert Theater Na de Dam op 4 mei, in het kader van de Nationale Dodenherdenking, een avond in de piste van Carré en initieert daarbij ontmoetingen tussen kunstenaars die nooit eerder samenwerkten. 

Malou Gorter speelt dit jaar in Koninklijk Theater Carré de monoloog Schuldig landschap. Een nieuwe theatertekst die speciaal voor deze avond werd geschreven door toneelschrijver Nathan Vecht, over hoe de oorlog en het herdenken daarvan tot op de dag van vandaag een open zenuw raken.

BESTEL KAARTEN  
MEER INFO 
 

EDWARD SCISSORHANDS

DANSSPEKTAKEL GEBASEERD OP TIM BURTON'S ICONISCHE SPROOKJE

Een vlijmscherp dansspektakel naar Edward Scissorhands (1990) van Tim Burton. Na de reprise van Mattthew Bourne's magische dansproductie in Londen en eerdere uitverkochte voorstellingen in Amerika, Australië, Korea en Japan, is deze cutting edge fairytale eindelijk in Nederland te zien: exclusief van 29 mei t/m 2 juni in Carré.

"Stunning! The wonders keep coming in Bourne’s magical version of the Tim Burton classic" - The Observer ★★★★★ 

"Enchanting. The perfect treat for all the family" - The Times ★★★★★ 

"Straight from the heart. A stunning finale that knocks you sideways" - Metro ★★★★★ 

BESTEL KAARTEN  
MEER INFO 
 

MITSKI

RAZENDPOPULAIRE HEDENDAAGSE INDIEPOP

Mitski behoort tot de grootste sterren van de hedendaagse indiepop. In haar muziek combineert ze muziekstijlen als folk, pop, rock en elektronica met persoonlijke teksten over thema’s als angst, eenzaamheid, kwetsbaarheid en het eigen onvermogen. 

WACHTLIJST  
MEER INFO 
 

NIEUW IN VERKOOP

 

AN EVENING WITH RICHARD DAWKINS AND FRIENDS

MAANDAG 11 NOVEMBER 2024
 
Een onvergetelijke avond met Richard Dawkins, de wereldberoemde evolutiebioloog en auteur. Met zijn kenmerkende eerlijkheid en humor belooft het een avond vol wijsheden en nieuwe inzichten te worden. Zijn onvermoeibare zoektocht naar waarheden en zijn waardering voor de schoonheid van het leven op aarde hebben hem een gerespecteerde bron van wijsheid en inzicht gemaakt. 

BESTEL KAARTEN  
MEER INFO 
 

PIRATENKONINGIN

WOENSDAG 9 OKTOBER 2024

Met Piratenkoningin presenteren Theater Sonnevanck, de Nederlandse Reisopera en ROSE stories een spectaculair operasprookje voor jong en oud dat het verhaal vertelt over een meisje dat heerser over zee wordt.

Geen orkest in de orkestbak maar musicerend op het dek, in de kajuit en hoog in de mast, de woeste wind trotserend. Zij brengen dit avonturenverhaal over ontdekken wie je bent en waar je je thuis voelt. Een vertelling vol moed, vol twijfel, vol doorzettingsvermogen en boordevol muziek.

BESTEL KAARTEN  
MEER INFO 
 

HAEVN

DONDERDAG 21 T/M ZATERDAG 23 NOVEMBER 2024

HAEVN wil met hun muziek mensen betoveren en stil laten staan. Hun unieke mix van electronic en indie-pop geleid door rustgevende vocals laat je de wereld om je heen even vergeten. Met hun melancholische en haast filmische sound nemen ze de mee op een reis door emoties en verbeelding; en waar komt deze muziek beter tot zijn recht dan in het majestueuze Koninklijke Theater Carré!

MEER INFO  
 
AGENDA     PLAN UW BEZOEK     STEUN CARRÉ     CONTACT
VOLG CARRÉ ONLINE VIA F T I I I

Afmelden

 

Bekijk hier de algemene bezoekersvoorwaarden en het privacy statement van Koninklijk Theater Carré. De algemene bezoekersvoorwaarden van Carré maken deel uit van het toegangsbewijs en zijn van toepassing op alle diensten van Carré.