Wil je meer controle over de tags op je website zonder afhankelijk te zijn van een ontwikkelaar? Onze nieuwe Deep dive Google Tag Manager biedt precies de oplossingen en vaardigheden waar je naar op zoek bent.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Academy
 
 

Hi **vornaam**, 

Wil je meer controle over de tags op je website zonder afhankelijk te zijn van een ontwikkelaar? Zoek je praktische vaardigheden om gebruikersinteracties te meten en third-party pixels te installeren, met volledige naleving van privacy en wetgeving?

Onze nieuwe Deep dive Google Tag Manager biedt precies de oplossing en vaardigheden waar je naar op zoek bent. Deze training biedt een gedetailleerde verkenning van de basiscomponenten, waaronder variabelen, triggers en events, voor een krachtige trackingimplementatie.

Geschikt voor marketeers, e-commerce specialisten, webanalisten en professionals op het gebied van conversieoptimalisatie (CRO) of gebruikerservaring (UX).

Voor meer informatie klik hier >

 
 
 

Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware met ondersteuning van Ematters marketing & data engineers.
Wil jij ook meer halen uit emailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.