Ontdek ze als één van de eersten!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 Maak een afspraak | Bekijk de webversie

Nieuwe hotels

Beste vakantieganger,

Toe aan verrassende indrukken, kersverse ervaringen en gloednieuwe plekjes? Dan zijn onze Brand New Hotels iets voor jou! Deze moderne vakantieoorden zijn pas kortgeleden geopend – of pas gerenoveerd – en zijn dus helemaal hip. Kom je ze als één van de eersten ontdekken?

ALLE NIEUWE HOTELS

De beste brand new hotels

Laat je verrassen door iets nieuws!

Avra Imperial Beach

Kreta | Griekenland

Avra Imperial Beach *****

Van de 5 zwembaden tot de kamers, alles in dit hotel ademt verfijnde luxe. In de zéér uitgebreide spa, zit het qua ontspanning ook wel goed!

BEKIJK HOTEL
THB Bamboo Alcudia

Mallorca | Spanje

THB Bamboo Alcudia ****

Zonnen op je loungebedje, duiken in de zwembaden of snacken bij de foodtruck: je doet het in alle rust bij dit gerenoveerde adults only hotel.

BEKIJK HOTEL
KOIA All-Suite Wellbeing

Kos | Griekenland

KOIA All-Suite Wellbeing *****

Een eigen jacuzzi, privézwembad, of ‘gewoon’ een ruime suite met zeezicht? Het ziet er allemaal modern en stijlvol uit, voor een ultraluxe zonvakantie!

BEKIJK HOTEL
Dreams Lanzarote Playa Dorada

Lanzarote | Canarische Eilanden

Dreams Lanzarote Playa Dorada *****

Een portie zon en familiepret beleef je hier in stijl. Direct aan het strand, op loopafstand van het sfeervolle centrum én met maar liefst 9 zwembaden.

BEKIJK HOTEL
Miramare Beach

Turkse Rivièra | Turkije

Miramare Beach ***** 

Een vakantie vol topservice en persoonlijke aandacht. Maar ook vol waterpret, want dit fris opgeknapte resort heeft spetterende waterglijbanen!

BEKIJK HOTEL
AP Cabanas Beach en Nature

Algarve | Portugal

AP Cabanas Beach en Nature ****

Omringd door rust, strand en natuur, maar ook zwoele zomeravonden met lokale DJ’s op het dakterras. De perfecte balans beleef je in dit hippe adults only hotel!

BEKIJK HOTEL
EK prijzenrad

Last minute zonvakanties

Na het zien van deze luxe parels zin gekregen om tóch nog weg te gaan deze zomer? Laat die zon niet langer op je wachten en bekijk onze scherp geprijsde last minute deals!

LAST MINUTE DEALS

D-reizen

Privacy statement

Profiel wijzigen

Pauzeren Afmelden

Contact

Volg ons