De Spaanse Rijschool uit Wenen
27 - 28 - 29 oktober 2017 | Rotterdam Ahoy
Een unieke Weense beleving, volledig verzorgd

Op 27, 28 of 29 oktober wordt Rotterdam Ahoy een stukje Wenen met de unieke shows van de Spaanse Rijschool. Wilt u ook volledig verzorgd genieten van de sublieme rijkunsten van de wereldberoemde Lipizzaners? Kies dan voor een VIP-arrangement, waarbij u de stijlvolle choreografie op historische Weense dansmuziek combineert met een diner of op zondag met een brunch. 

Nieuw: exclusief VIP-arrangement

Naast de beste logeplaatsen aan de piste, krijgt u een voortreffelijk diner voorgeschoteld en geniet u de volgende privileges: 

  • Een logeplaats aan de rijpiste 
  • Een gereserveerde tafel in de sfeervolle Hospitality-Lounge
  • Volledig verzorgde catering, voorafgaand aan, in de pauze en na afloop van de show
  • Programmaboek
  • Gebruik van de garderobe
Reserveer direct!

VIP-arrangementen zijn beschikbaar voor de shows op vrijdag 27 oktober, zaterdag 28 oktober en zondag 29 oktober. Reserveer direct via Ticketmaster. 

 

Klik op 'Bestel tickets' bij de datum van uw voorkeur en selecteer het gewenste aantal kaarten bij 'Loge VIP arrangement'. De best beschikbare plaatsen worden voor u geselecteerd. U kunt deze zelf wijzigen op de interactieve plattegrond.

 

Bent u met een groep van 10 personen of meer? Neem dan contact op via arrangementen@spaanserijschool.nl voor een arrangement op maat.

Hospitality
Tickets
De Spaanse Rijschool uit Wenen
www.spaanserijschool.nl
De Spaanse Rijschool uit Wenen Copyright Rotterdam Ahoy 2017
Newsletter2017-07-10 16:20:01