‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Gratis verzending vanaf €50
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

Sinterklaas

Hi John,

De Fender Ultra-serie is de directe opvolger van de American Elite-lijn. Je kunt dus rekenen op de beste kwaliteit die Fender te bieden heeft, met nog meer aandacht voor speelcomfort. Gericht op de moderne gitarist, vind je voor alle succesvolle Fender-gitaren en -bassen een model in de Fender Ultra-serie. Er zijn maar liefst 17 Stratocasters in verschillende kleuren en configuraties, 8 Tele's, 4 jazzmasters en maar liefst 15 basgitaren. En Bax Music heeft ze allemaal!

 American Ultra Series
Wat is de beste speaker-standaard voor mij?
 

Keuzehulp

Wat is de beste speaker-standaard voor mij?

Luidsprekers - 'boxen' in de volksmond - neerzetten op bijvoorbeeld de grond of een bureau kan de nodige nadelen hebben. Een speciale speaker standaard (of ander soort houder) is dan meestal de beste oplossing. Vooral PA-speakers en studio-monitoren hebben er baat bij.

 Lees verder
Road Ready

Nieuws & Events

Daar is hij dan: de Pioneer XDJ-XZ!
 

Nieuws

Daar is hij dan: de Pioneer XDJ-XZ!

Eindelijk is het langverwachte antwoord van Pioneer daar, een nieuwe standalone, all-in-one DJ-console. Door Pioneer wordt hij weggezet als een krachtpatser, wij zullen hem leren kennen als de 'XDJ-XZ'. Met deze nieuwe all-in-one speler heeft Pioneer eigenlijk alles verzamelt uit eerdere producten.

 Lees verder
Flight-ukeleles door Elise Ecklund
 

Demo

Flight-ukeleles door Elise Ecklund

Als je zegt 'YouTube-ster' en 'ukelele', dan kom je natuurlijk uit bij Elise Ecklund. Dit jonge Amerikaanse talent heeft bijna 1.5 miljoen volgers op YouTube en ze post wekelijks nieuwe video's waarin ukeleles en ukelele spelen vaak centraal staan. Maar... op zondag 24 november en donderdagavond 28 november 2019 komt ze langs in Goes en Amsterdam!

 Schrijf je nu in
Spaar voor gratis producten!

Ontdek ons ruime assortiment

 
 
 
 

HOE BEOORDEEL JE ONZE NIEUWSBRIEF?

rock on booh!

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS

Bax Music Goes
Bax Music Amsterdam
Bax Music Rotterdam
7 dagen per week geopend

 plan je route naar bax music
BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS
Bax Music

Veilig en gemakkelijk betalen

iDeal Mastercard Maestro Visa PayPal AfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl