Geen motorblad zo gevarieerd als MOTO73
moto73 Border
MOTO73

'Spiegelloze' auto's

Digitale zijspiegels: motorrijders in gevaar?

Autofabrikanten willen af van zijspiegels. Nouja, bijna dan. Er komen digitale schermpjes en camera's voor terug die de bestuurder zicht bieden. Uit esthetische overwegingen of gewoon 'omdat het kan'. Maar daarmee verdwijnt dus wel een van de belangrijkste communicatiemiddelen voor motorrijders: oogcontact.

MOTO73

5 tips

Rijden in de winter

Het is dan toch zover; deze week worden de eerste sneeuwvlokken verwacht. De kou is er al sinds het weekeinde, maar nu lijkt winterse neerslag ook doorgang te vinden. Voor velen is het motorseizoen daarmee echt tot een eind gekomen. Voor de doorrijders zetten we wat tips op een rijtje om het motorrijden leuk te houden, ook als de temperaturen niet meer leuk zijn.

MOTO73

Let op!

Bijna glijpartij

Met samengeknepen billen en zo vloeiend en soepel mogelijk rond ik de bocht. Niets aan de hand, behalve een flink gestegen hartslag. Hoe was dit mogelijk? De thermometer in mijn dashboard gaf twee graden boven nul aan. Als een digitale variant van Willem Wever geeft internet antwoord op al mijn vragen. Zou het al glad kunnen zijn?

MOTO73

Heerlijk oud beeldmateriaal

Documentaire: Carl Fogarty

Foggy. We kennen 'm vooral als WSBK-held, de 916- en 996-piloot die met vier wereldtitels lange tijd het WSBK-kampioenschap domineerde. Wat velen niet weten, is dat de excentrieke Brit voor z'n WSBK-successen furore maakt op de Isle of Man TT en daarbij zeven jaar het ronderecord in handen had. 

MOTO73

Een jaar lang MOTO73 + 2 toegangskaarten Motorbeurs 2019!

Wil je MOTO73 een jaar lang thuis ontvangen én staat de Motorbeurs 2019 Utrecht op jouw planning? Kies dan nu voor deze aanbieding!

Ontvang:

  • 26 nummers MOTO73;
  • 2 toegangskaarten voor de Motorbeurs van 14 t/m 17 februari 2019.

Nu voor geen € 145,50 maar € 70! Dat is meer dan 50% korting.

moto73 Border
En? Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg MOTO73 ook op
MOTO73 - Instagram MOTO73 - Facebook MOTO73 - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer