6-daagse reis, vertrek 5 oktober Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik dan hier...

Klassieke Muziekcruise door Nederland met Miranda van Kralingen

Inclusief vier masterclasses en drie concerten

Geachte Do,

Na het eerdere succes van de jubileumcruise door Nederland, en de cruise met Ton Kooman die op dit moment wordt uitgevoerd, zijn we heel blij dat we u opnieuw een prachtige cruise door Nederland aan kunnen bieden. En wat voor één: onze cruises hebben nog nooit zo'n gevarieerd programma gehad als deze nieuwe cruise.  Met niemand minder dan de vermaarde en internationaal gevierde sopraan Miranda van Kralingen aan boord zijn we ervan overtuigd dat u opnieuw een unieke reis kunt maken! Miranda vaart de hele week mee aan boord en zal vrijwel dagelijks masterclasses geven aan jonge zangers in de Panorama Lounge. Ook worden er aan de wal diverse privéconcerten voor u georganiseerd op toplocaties. Zo treedt het inmiddels bekende Ragazze Quartet voor u op met een fantastisch muziekprogramma en wacht er een delegatie van het Nederlands Philharmonisch Orkest op u in Middelburg. U verblijft tijdens deze cruise op het 5-sterren superior luxe hotelschip Grace. Alles wordt exclusief voor u georganiseerd, alle concerten zijn inbegrepen! 

Bekijk of boek deze reis

Veilig op reis met Hannick Reizen

  • De Grace is geheel exclusief voor Hannick Reizen gereserveerd
  • Maximaal 95 passagiers i.p.v. 142
  • Scheepsarts aan boord
  • In- en ontschepen in Rotterdam
  • De kerken voor de concerten zijn geheel exclusief voor Hannick Reizen gereserveerd, u ontmoet geen andere gasten dan uw eigen reisgezelschap

Muziekprogramma

  • Dinsdag 6 oktober, concert Crumble Consort - Oostkerk Middelburg
  • Woensdag 7 oktober, concert Ragazze Quartet - Grote Kerk Dordrecht
  • Donderdag 8 oktober, feestelijk slotconcert ‘Encores’ - Oosterkerk Hoorn

Miranda van Kralingen zal tijdens de Masterclasses aan boord met twee talenten werken aan onder andere techniek, tekstinterpretatie en ook aandacht besteden aan de diverse aspecten van acteren. Een uniek kijkje in de keuken! 

Daarnaast worden er aan wal drie concerten voor u verzorgd met aantrekkelijke en gevarieerde programma's: 

  • Concert Crumble Consort in de Oostkerk van Middelburg, met werken van o.a. J.S. Bach, Antonio Vivaldi en Georg Philipp Telemann. 

  • Ragazze Quartet in de Grote Kerk van Dordrecht met strijkkwartetten van Antonin Dvořák en Leoš Janáček 

  • Feestelijk slotconcert met Miranda van Kralingen en Dolf de Vries in de Oosterkerk van Hoorn

Alle masterclasses en concerten aan boord en aan de wal zijn inbegrepen. 

Drie concerten in drie kerken: geheel exclusief voor Hannick Reizen gereserveerd! 

Prachtige historische steden in Nederland

In Rotterdam wordt u van harte welkom geheten aan boord van de Grace. De bemanning is er klaar voor om u een week lang te laten genieten! Vanuit Rotterdam zet de Grace koers naar het pittoreske Veere in Zeeland. Hier kunt u genieten van een mooie stadswandeling onder leiding van een deskundige gids. In de Zeeuwse hoofdstad Middelburg wandelt u naar de nabijgelegen Oostkerk, voor een exclusief concert van het Crumble Consort. Dordrecht biedt een prachtige, unieke locatie voor een concert van het Ragazze Quartet in de beroemde Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk. Het monumentale Hoorn met zijn 347 Rijksmonumenten laat u graag kennismaken met het verleden van de machtige VOC. In Amsterdam kunt u kennismaken met het oudste gedeelte van Amsterdam onder leiding van een gids. 

Uw verblijf: 5-sterren superior hotelschip Grace

U bent van harte welkom aan boord van de Grace, het allermooiste hotelschip van Europa. Dit 5-sterren superior luxe schip biedt u een royale keus uit maar liefst 58 vorstelijke suites, waarvan de grootste suite een oppervlak heeft van 28 m². Alle suites en cabines zijn sfeervol en comfortabel ingericht en hebben een eigen badkamer met douche en toilet, panorama schuifpui en Frans balkon.

Daarnaast heeft u op de Grace alle mogelijkheid om buiten te zitten op één van de heerlijke terrassen. Maar liefst 5 terrassen bieden u een prachtig uitzicht op het landschap dat aan u voorbij glijdt wanneer u geniet van een hapje en drankje.

Klassieke muziekcruise met Miranda van Kralingen

6-daagse reis, vertrek 5 oktober, v.a. € 1.595,- p.p.

Bekijk of boek deze reis

Hannick Reizen maakt deel uit van de FST Group

Hannick Reizen

info@hannick.nl 

070 - 319 19 29

www.hannick.nl 

Facebook Twitter Instagram

Wilt u deze e-mail liever niet meer ontvangen? Klik dan op onderstaande link om u af te melden. 

Afmelden