27 januari 2022
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Shopping Awards 2022
image
Dossier Personeel: Oplossen tekort vereist meer dan zak met geld
Nieuw in 2022! In elke editie van MarketingTribune publiceren wij ‘een Dossier’: ouderwetse naam, actuele thema’s. We trappen af met het Dossier Personeel in het kader van de krapte op de arbeidsmarkt. Een artikel vol kaders, quotes, facts & figures en linkjes naar voor de marketeer relevante artikelen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Esprix: 'Het helpt als de case eerlijk en met liefde is geschreven'
Esprix 2022 is van start. Inzenden kan nog tot 15 februari en tot dinsdag 1 februari tegen het reguliere tarief. Voorafgaand aan de jurering alvast enkele interviews met de juryvoorzitters. Dit keer juryvoorzitter Reuben Alexander in gesprek met Joeri Jansen, juryvoorzitter van de categorie Charity & Not for profit
lees verder
twitter facebook linkedin
Gratis webinar 15 februari: hoe gebrek aan branding je campagne om zeep kan helpen
[advertorial] 99,9% van de tijd zijn consumenten niet bezig met jouw merk. Hoe verover je dan toch dat felbegeerde plekje in het consumentenbrein? BN’ers, slogans en merklogo’s helpen je daarbij, maar hoe zet je ze in? Je hoort het op 15 februari tijdens het gratis webinar van Validators. Ze gebruikten o.a. Deepfake om brandingeffecten te ontrafelen. Herhaald wegens succes op NIMA Marketing Day!
image
Meer nieuwe winkels voor Dirk van den Broek
Supermarktformule Dirk opent in mei dit jaar twee nieuwe winkels in Rotterdam. Recent kondigde de retailer nog de opening van nieuwe filialen aan in Utrecht en Zevenbergen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Mediaexplain kiest voor nieuwe internationale merknaam Mediaplus
Marketing- & mediabureau Mediaxplain gaat, anderhalf jaar na de samensmelting met de Serviceplan Group, voor één sterk merk voor haar media-activiteiten en lanceert haar verenigde propositie onder de naam Mediaplus.
lees verder
twitter facebook linkedin
7 juni 2022 - nieuwe datum Shopping Awards Gala
[advertorial] Het Shopping Awards gala vindt dit jaar plaats op dinsdag 7 juni. Het event zou eigenlijk eind maart gehouden worden, maar is vanwege de aanhoudende onzekerheid over de coronacrisis uitgesteld. Naast de uitreiking is ook de uiterste inschrijvingsdatum verschoven naar 25 februari. Webwinkels hebben dus nog een maand langer de tijd om zich in te schrijven, en zo kans te maken op een prestigieuze Shopping Award.
image
Geanimeerde fietscampagne benadrukt diefstalbeveiliging
Nederlands e-bikemerk VanMoof werkt samen met de oscar genomineerde Isle of Dogs & Corpse Bride animator Tobias Fouracre om z’n diefstalbeveiligde e-bikes onder de aandacht te brengen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Storytel en Kumpany maken LP-campagne rondom boek Kluun
Vanaf vandaag (27 januari red.) is het boek DJ van Kluun exclusief te beluisteren via Storytel. Om dat te promoten is er een merkactivatie ontwikkeld in de vorm van een LP.
lees verder
twitter facebook linkedin
Word Marketing & E-commerce Manager bij BBP Media
[advertorial] Als Marketing & E-commerce Manager bij BBP Media werk je voor vaktitels die leidend zijn in hun markten en branches: Twinkle, Marketingfacts, MarketingTribune en CustomerFirst. Vanwege de groei en verdere professionalisering van onze organisatie zijn wij op zoek naar jou!
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.