6-daagse cruise, vertrek 8 augustus a.s. Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik dan hier...

NIEUW: Jubileumcruise door Historisch Nederland

Een feestelijke muziekcruise met het Ragazze Quartet aan boord van het luxueuze 5-sterrenschip Grace

Geachte Do,

Het luxe cruiseschip HS Grace is speciaal voor Hannick Reizen gereserveerd om samen met u toch nog een mooie muziekreis te kunnen maken in deze ‘coronatijden’. Wij zijn bijzonder trots dat het uitstekende Nederlandse Ragazze Quartet meevaart en dagelijks voor u optreedt in de salon. De Grace behoort tot één van de mooiste hotelschepen van Europa, 5-sterren superior luxe. In het sfeervolle restaurant is het volop genieten van heerlijke lunches en diners. Beleef de hoogtepunten langs het IJsselmeer in de zomerse maand augustus, met prachtige historische steden als Amsterdam, Hoorn, Wijk bij Duurstede en Kampen. Deze 6-daagse cruise zal vertrekken op zaterdag 8 augustus a.s.

HS Grace, 5-sterren***** superior

De Grace behoort tot één van de mooiste hotelschepen van Europa, 5-sterren superior luxe. In het sfeervolle restaurant is het volop genieten van heerlijke lunches en diners. Beleef de hoogtepunten langs het IJsselmeer in de zomerse maand augustus, met prachtige historische steden als Amsterdam, Hoorn, Wijk bij Duurstede en Kampen. Deze 6-daagse cruise zal vertrekken op zaterdag 8 augustus a.s.

Veilig op reis met Hannick Reizen

Uw gezondheid staat voorop, zeker in deze tijd en dat heeft onze grote aandacht. Bedraagt de capaciteit van de Grace normaliter 142 personen, Hannick Reizen kiest ervoor om met maximaal 90 passagiers op stap te gaan. Dat betekent dat er meer ruimte beschikbaar is voor u en wij ons houden aan social distancing.

• Veilig op reis conform de richtlijnen van het RIVM
• Maximaal 90 passagiers i.p.v. 142
• Scheepsarts aan boord
• In- en ontschepen in Rotterdam

Meer informatie over de richtlijnen

Concerten en muzikale intermezzi door het Ragazze Quartet: bevlogen op het hoogste niveau!

Dagelijks treden de meereizende musici van het Ragazze Quartet op tijdens concerten en sfeervolle muzikale intermezzi in de salon van het schip. Het ensemble, dat bestaat uit de violistes Rosa Arnold en Jeanita Vriens - van Tongeren, altvioliste Annemijn Bergkotte en celliste Rebecca Wise, speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau.

Exclusieve concerten op historische locaties

Tijdens deze jubileumcruise trakteert Hannick Reizen u op 3 concerten, die exclusief voor u worden georganiseerd. Verschillende ensembles en musici verzorgen voor u concerten in wisselende bezettingen met aantrekkelijke en gevarieerde programma’s. En ook de drie kerken in Hoorn, Kampen en Amsterdam zijn exclusief voor u gereserveerd, waardoor wij ook ‘aan de wal’ de richtlijnen van het RIVM in acht kunnen nemen. De concertlocaties bevinden zich bovendien op loopafstand van het schip. In Amsterdam zorgen wij voor passend vervoer, waarbij u ontscheept in de directe nabijheid van de Waalse Kerk.

  • Zondag 9 augustus, exclusief concert Utrechts Harptrio in de Oosterkerk 
  • Maandag 10 augustus, concert Ragazze Quartet in de Broederkerk
  • Woensdag 12 augustus, feestelijk slotconcert in de Waalse Kerk met Anna Majchrzak, Martin de Deugd en Arjan Breukhoven
Meer informatie over het muziekprogramma

Beethovenjaar en andere programmaonderdelen

Naast de muzikale intermezzi verzorgt Wouter Schmidt een aantal korte lezingen over enkele aspecten uit het leven en een aantal composities van Ludwig van Beethoven, die immers 250 jaar geleden werd geboren in Bonn. Ook behandelt hij de geschiedenis van het strijkkwartet aan de hand van muzikale voorbeelden, live gespeeld door de dames van ons meereizende muziekgezelschap, het Ragazze Quartet. De liefhebbers kiezen in Hoorn voor een stadswandeling o.l.v. een professionele gids.

U hoeft echt niet naar ‘daar’, u ontdekt het allemaal ‘hier’

We mogen weer! We kunnen niet wachten om er weer op uit te gaan. Nieuwe plekken ontdekken, nieuwe dingen proeven, mensen ontmoeten. En dat kan in het mooiste land ter wereld. Ons eigen Nederland. Laat u verrassen door de schoonheid, de rijke historie en de vele bijzonderheden van Nederland tijdens deze unieke reis. Elke dag een andere route, elke dag een andere stad. Achter elke bocht wacht een verrassing. Iedere dag weer. Slechts één keer uw koffer uitpakken. Over welvarende vakanties gesproken. 

Meer informatie over het reisprogramma

Individuele vrijheid

Het programma van deze reis hebben wij met zorg samengesteld, maar alles mag en niets moet. Deze reis biedt u ook voldoende gelegenheid en vrije tijd om er individueel op uit te trekken. Iedere dag liggen wij immers in een andere stad aangemeerd. 

Royale keus uit 58 vorstelijke suites

Alle suites en cabines zijn sfeervol en comfortabel ingericht. Elke suite en cabine heeft een eigen badkamer met douche en toilet. De suites en cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Diamantdek zijn 22 grand suites van maar liefst 28 m² en twee mini suites van 17 m² gelegen. Op het Rubindek vindt u 24 suites van 21 m², twee mini suites van 17 m² en drie cabines van 14 m². Op het Smaragddek liggen acht suites van 21 m² en tien cabines van 14 m². 

In- en ontschepen in Rotterdam

Hannick Reizen heeft in deze tijden bewust gekozen voor een reis in eigen land, waardoor wij ook geen lange busritten hoeven te maken. In- en ontscheping vindt plaats in Rotterdam. Op verzoek regelen wij graag een privé taxi voor u.

Hannick Jubileumcruise door Historisch Nederland

6-daagse reis, vertrek 8 augustus v.a. €1.598,- p.p.

Bekijk of boek deze cruise

Hannick Reizen maakt deel uit van de FST Group

Hannick Reizen

info@hannick.nl 

070 - 319 19 29

www.hannick.nl 

Facebook Twitter Instagram

Wilt u deze e-mail liever niet meer ontvangen? Klik dan op onderstaande link om u af te melden. 

Afmelden