Na maanden klussen is ons serre-restaurant omgetoverd in een junglerestaurant uit de rimboe.
Lees online
Orchideeën Hoeve
vernieuwd junglerestaurant

Nu geopend! Junglerestaurant

Sinds deze week kun je jouw avontuurlijke reis door de jungle geheel in stijl starten in ons gloednieuwe Junglerestaurant! De afgelopen maanden heeft ons bouwteam hard geklust en ons serre-restaurant een complete metamorfose gegeven. Zie jij jezelf al zitten in een van de tropische hutjes met een verfrissend drankje en een zomers gerecht? Ook jouw (familie)feest kun jij vieren op deze prachtige locatie uit de rimboe. Wij klussen namelijk nog even door en breiden het Junglerestaurant dit najaar nog uit met unieke feestlocaties!

Bekijk voorproefje
Nieuwe groene leguaan

Een nieuwe bewoner

De Orchideeën Hoeve is een bewoner rijker. Sinds kort kun je in onze Vlinder Vallei deze felgekleurde groene leguaan spotten. Nee, je ziet het niet verkeerd! Groene leguanen zijn niet altijd groen van kleur. Dominante mannetjes kunnen over hun hele lijf oranje kleuren en vallen daardoor zeker op! Ook door zijn lengte is deze nieuwe bewoner niet te missen. Dit imposante dier is namelijk bijna twee meter.

Lees meer
Cadeautje voor groepen

Special voor groepen

Een feestje met familie, een uitje met collega’s of samen met jouw vriendengroep eropuit? Vanaf 10 volwassenen bieden wij compleet verzorgde arrangementen aan en vanaf september met een nieuw cadeautje voor alle gasten! Met dit leuke jungleboxje met chocolaatjes stopt de dag niet wanneer jullie de auto weer instappen en kan iedereen thuis nog even smakelijk nagenieten.

Ontdek de arrangementen
Vogelvlinder in de Orchideeën Hoeve

Vogelvlinder in de VlinderVallei

De vogelvlinder is voor het eerst te zien in onze vlindertuin! Het ontpoppen van een vlinder is altijd bijzonder, maar bij deze vlinder helemaal. Deze vogelvlinder is namelijk één van de eerste Ornithoptera priamus gekweekt en ontpopt in Nederland. Deze dagvlinder leeft ongeveer twee maanden en komt oorspronkelijk voor in de omgeving van Australië. Alleen blijft deze vlinder gelukkig niet. Er zijn vandaag nog twee vogelvlinders ontpopt.

Duitse pijp in bloei

Een rijke stinkerd

Ruik je iets eigenaardigs in de jungle? Kijk dan eens omhoog! Je ruikt vast de rijk bloeiende Duitse pijp. Deze klimplant staat momenteel in bloei in onze orchideeëntuin en heeft zeer merkwaardige bloemen. Ze zijn groot, pijpvorming en hebben een dieprode kleur. Een nadeel: ze stinken! De Duitse pijp zit hier zelf helemaal niet mee, het is juist haar troef. Met deze rottende geur lokt de plant insecten die zorgen voor de bestuiving.

Orchideeën Hoeve
Oosterringweg 34 · 8315 PV · Luttelgeest · (0)527-202875 · info@orchideeenhoeve.nl
Afmelden nieuwsbrief