En verder: garantie voor gezelligheid en tot 30% korting op kloofbijlen
Bekijk online
NIEUW: LEDLENSER NEO HOOFDLAMPEN
Zien en gezien worden

Wat begon als een instapmodel voor de hardloopwereld, is uitgegroeid tot een complete serie hoofdlampen. Ontworpen voor hardlopers, hikers en wandelaars maar natuurlijk kan je deze lampen ook gebruiken voor andere buitenactiviteiten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, oplaadbare varianten (Neo 6R en Neo 10R) en niet oplaadbare modellen (Neo 4).

In de batterijhouder op het achterhoofd is een rode LED geplaatst die fungeert als een knipperend achterlicht. Ook van de achterkant ben je met een Neo-hoofdlamp dus extra goed zichtbaar.

ONTDEK
GEVULDE MESSENBLOKKEN
Het ideale cadeau
Niets zo stijlvol als een goedgevuld messenblok op je aanrecht. Zo heb je al je keukenmessen meteen bij de hand, zullen ze niet beschadigen en verpletter je bovendien je gasten met het aanblik. Verras je familie, vrienden of jezelf tijdens de kerstdagen met een fraaie messenset!
BEKIJK DE BLOKKEN
ZERO TOLERANCE 0393SW
Gelimiteerde oplage van een moderne klassieker
ONTDEK NU
KLOOFBIJLEN
Tot 30% korting
BEKIJK ALLE KLOOFBIJLEN
CASE KNIVES
Zakmessen zoals opa die vroeger al had
Case Knives worden al meer dan 100 jaar met de hand gemaakt in Pennsylvania, USA. Klassieke zakmessen zoals iedereen die van vroeger kent. Gemaakt van klassieke en stijlvolle materialen. Ouderwets goed en erg betaalbaar.
ONTDEK CASE
DE MOOISTE FONDUESETS
Garantie voor gezelligheid
Fonduen staat symbool voor gezelligheid. Met familie of vrienden, allemaal een vorkje in de hand en onderdompelen maar. Of je nu kiest voor kaas-, chocolade-, vlees- of visfondue: het zal gegarandeerd lekker én gezellig zijn! Idee voor tijdens de kerstdagen?
BEKIJK
ONTARIO KNIVES
Tot 35% korting
PROFITEER NU
KEUKENMESSEN PANNEN
SLIJPEN ZAKMESSEN
MULTITOOLS ZAKLAMPEN
VERREKIJKERS OUTDOOR
F
 
I
 
T
 
Y
Knivesandtools.be
KATO Group B.V.
Laan van Westenenk 8
7336 AZ Apeldoorn
Netherlands

Uitschrijven