Pak je voordeel met onze seizoensaanbiedingen
Rivièra Maison logo

Meer dan een huisparfum

Vol enthousiasme presenteren wij onze nieuwe collectie huisparfums! Ontdek een selectie van unieke geurcombinaties; van frisse citrus tot warme houttonen, die elke ruimte in je huis zullen transformeren. Onze geuren zijn niet alleen een genot voor de zintuigen, maar vormen ook een elegante aanvulling op je interieur. Ontdek vandaag nog jouw favoriet.

SHOP GEUREN

Niets blijft zo lang in je geheugen als een geur. Zo kan onze bestseller Ibiza niet ontbreken, nu óók beschikbaar in een grote variant. Laat een blijvende indruk achter met onze luxe geurlijn.

SHOP IBIZA

Season Deals

De herfst is in volle gang en dat betekent dat het tijd is om je huis te verwarmen met stijl en gezelligheid. Bij Rivièra Maison hebben we iets bijzonders voor je in petto! Onze Season Deals zijn nu van kracht, en dit is het perfecte moment om je interieur een nieuwe uitstraling te geven.

Onze Voorraadpot Clay Ribbed, Wit, Hoog is bijvoorbeeld nu verkrijgbaar voor slechts €39,95,- in plaats van €49,95,-!

Mis deze kans niet om jouw favoriete Rivièra Maison items te scoren voor minder. Bezoek onze winkel of bekijk de deals online.

SHOP SEASON DEALS

De gezelligste tijd van het jaar komt eraan


Het is bijna zover! We kunnen niet wachten om je een glimp te geven van onze betoverende kerstcollectie. Dit jaar draait alles om warmte, gezelligheid en sprankeling. Verwacht prachtige decoraties, luxe accessoires en sfeervolle items die je interieur omtoveren tot een winterwonderland.


Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor de officiële lancering en exclusieve aanbiedingen. Maak je klaar om de magie van kerst in huis te halen!


SNEAK PEEK