>

MS Mode
Magic Simplicity: doet wonderen voor jouw shape!
 Online versie
 
 
   Nieuw        Collectie        Sale        Inspiratie        Winkels   
Gemaakt om je sexy en zelfverzekerd te voelen, voegen de Magic Simplicity broeken elk iets magisch toe. Zo heeft elke Magic broek een andere shaping functie. Met nog steeds de goede basis aan stretchy kwaliteit en goede fit, gemaakt speciaal voor alle curvy vrouwenlichamen. "If you got it, flaunt it!"
De Magic Simplicity Slims fit is de ‘new & improved’ versie van het originele Magic model voor een extra gestroomlijnde versie van jezelf. Het is nu een echte ‘skinny fit’ met de bekende liftende en corrigerende eigenschappen zoals de booty lifting coupenaadjes en hartvormige belijning én de speciale shaping voor een plattere buik.
De Magic Simplicity Sculpts corrigeert en lift jouw shape. De broek heeft een ondersteunend en corrigerend effect rondom de buik en billen.
De Magic Simplicity Lifts fit geeft niet alleen je billen een super sexy lift maar heeft bovendien een extra slimming effect op je silhouet. De curvy shape van je booty wordt benadrukt en gecorrigeerd door extra coupenaadjes en een mooie hartvormige belijning.
De Magic Simplicity Boosts fit geeft je figuur letterlijk een boost: deze skinny geeft je booty extra curves én een lift met een extra accent op je taillelijn. Een subtiele padding in de achterkant van het boosts model geeft je billen een mooie ronding.
*Actie is geldig t/m 28 september 2018. Korting geldt op de goedkoopste broek. Actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
msmode.nl
contact
onze winkels
 
facebook
instagram
pinterest
Mijn Account  |  Afmelden
Je ontvangt deze nieuwsbrief op newsletter@newslettercollector.com.

© 2018 MS Mode