Wordt de mail niet goed weergegeven klik dan hier voor de webversie
13 maart 2018
Doe mee aan de enquête over de AVG
 
In hoeverre is de gemeente waar u werkt klaar voor de Algemene verordening gegevensbescherming? Gemeente.nu is benieuwd naar uw mening! Korte vragenlijst bedoeld voor ambtenaren en bestuurders bij gemeenten.
 
Lees meer
 
Nieuw pleidooi voor ontmoediging hout stoken
 

Het Platform Houtrook en Gezondheid heeft onder meer de VNG aangeschreven om het stoken van hout in open haarden en kachels te ontmoedigen. Bij het platform zijn ook enkele gemeenten zelf aangesloten.

 
Lees meer
 
Advertorial
Word gecertificeerd bemiddelaar
 

In de samenleving veranderen machtsverhoudingen. Daar waar mensen betrokken zijn kunnen conflicten ontstaan. Hoe kun je daar als bestuurder, leidinggevende of professional effectief mee omgaan? In de Training Interventie Vaardigheden van Wagner Group leer je omgaan met uitdagende gesprekspartners. Start 12 april in Amersfoort.

 
Meer informatie
Stemmen op de kamer van de burgemeester
 

Zoveel mogelijk mensen op 21 maart naar de stembus krijgen en de drempel om te stemmen verlagen – dat is de gedachte van deze gemeenten die bijzondere plekken openstellen als stembureau.

 
Lees meer
 
‘Het belang van het kind is het startpunt bij elke interventie’
 
Lees meer
 
Minder zelfmoord in gemeente met veel groen
 
Lees meer
 
Gemeente.nu nieuwsbrieven
 
De redactie heeft de opzet van de nieuwsbrieven gewijzigd, waarbij we beter willen aansluiten op uw wensen als lezer. Bent u tevreden met de nieuwsbrief of -brieven die u ontvangt, dan hoeft u geen actie te ondernemen. U kunt altijd uw voorkeuren wijzigen via de link onderaan de nieuwsbrief.
 
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Je ontvangt deze mail omdat je bent aangemeld op het e-mailadres:
newsletter@newslettercollector.com