Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de Specialized Epic 8 en Epic 8 Evo, deze week gepresenteerd.
Fiets
Nieuw: Specialized Epic 8 & Epic 8 Evo

Ruim twintig jaar lang waren ze onlosmakelijk met elkaar verbonden, Specialized en de Brain. Tot nu, het doek valt voor de mechanische hersens. Elektronica neemt de wereld over. Nu ook bij Specialized, die de spiksplinternieuwe ‘slimme’ Flight Attendant van SRAM gebruikt op het topmodel van de nieuwe Epic 8.

Fiets
Sprinter of klimmer?

Hoe weet je wat voor type wielrenner je bent? Jim van den Berg, de drijvende kracht achter JOIN en oprichter van Cyclinglab, legt het uit.

Fiets
Milaan-San Remo op tv

Vorig jaar won Mathieu van der Poel - die nu terugkeert-  La Primavera, lukt het dit jaar weer? Op deze zender is Milaan-San Remo live te zien.

Fiets
‘Pretty Damn Quick’

Tien jaar terug was het mainstream, nu is het haast niche: de luxe hardtail. Heeft deze eenvoudig ogende mountainbike nog toekomst? Wij gingen op pad met de Rose PDQ 2.

Fiets
Fiets de Podcast

Luister naar aflevering 66 van Fiets de Podcast. We gaan de goede kant van het jaar op. Daarom een volle aflevering, van hak op de tak, demarrages gegarandeerd. Want overal is het koers!

Fiets
Bestel de laatste editie van Fiets

In Fiets #3 vind je weer een fijne serie artikelen over je favoriete vrijetijdsbesteding. We testen de Canyon Endurace, een racer voor lange dagen in het zadel. Verder een Brixia gravelbike, plus een echte Nederlandse hardtail, de Sensa Fiori Evo. Léon van Bon ging op pad met een bloedmooie Passoni Cicloprato. Dit en heel veel meer staat in de nieuwste editie! Haal 'm voor 6,99 euro in huis. 

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden