Met o.a. Jonas Kaufmann en Anna Netrebko Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik dan hier...

Nieuw: ontdek Luik, Brussel, Antwerpen of Dortmund

Met o.a. Jonas Kaufmann en Anna Netrebko

Geachte Do,

Vorige week heeft u al kennis kunnen maken met de eerste vier nieuwe najaarsreizen. Ook deze week hebben we weer nieuwe reizen die we graag aan u presenteren. Onze zuiderburen hebben namelijk voor november een heel aantal wereldtoppers weten te 'strikken' en ook in het Konzerthaus in Dortmund wacht een hoogstaand en gevarieerd concertaanbod op u. Leest u weer mee? 

Beeld: Ben van Duin

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met één van onze specialisten, wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken via info@hannick.nl of 070 319 19 29. Wij kijken ernaar uit om u weer te mogen begroeten op één van onze reizen! 

Hartelijke groet,
Team Hannick Reizen

Vier nieuwe najaarsreizen uitgelicht

Jonas Kaufmann in Luik

De wereldberoemde tenor Jonas Kaufmann groeide op in een familie van musici en kreeg het vak met de paplepel ingegoten. Zijn vocale stijl wordt gekenmerkt door een grote muzikaliteit, ondersteund door een donkere gekleurde toon gecombineerd met een stralende balans in het hoge register. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat u hierbij wilt zijn! 

Daarnaast kunt u tijdens deze reis de zeldzame kans benutten om aanwezig te zijn bij de Opéra de Paris Hamlet van Ambroise Thomas. Een bijzondere opera in de sfeervolle Koninklijke Opera van Luik. 

Jonas Kaufmann in Luik

4-daagse reis, vertrek 5 november, vanaf € 1.195,- p.p.

Bekijk of boek deze reis

Een eenmalig optreden van de Russische sopraan Anna Netrebko

De Russische stersopraan behoeft nauwelijks introductie meer. En dan te bedenken dat zij ooit de vloeren van het Mariinskyi Theater boende om haar zangstudie aan het Conservatorium van Sint Petersburg te kunnen bekostigen. Haar loopbaan begon toen zij werd opgemerkt door de directeur, Valeri Gergiev, die haar mentor werd. Met haar exceptionele techniek en stemkleur is Anna Netrebko in staat om de kleurrijkste nuances te laten opklinken. Niet voor niets staat deze Russische sopraan op de affiche van de grootste operahuizen. Netrebko is werkelijk een zangeres hors catégorie.

Voor haar optreden in BOZAR grasduinde ze in het liedoeuvre van onder meer Rachmaninov, Strauss en Debussy en koos ze enkele aria’s en duetten uit haar meest geliefde opera’s van Tsjaikovski en Offenbach, waaronder de bloedmooie Barcarolle. Van achter de vleugel wordt zij muzikaal terzijde gestaan door de meesterbegeleider Malcolm Martineau.

Anna Netrebko in Brussel

3-daagse reis, vertrek 17 november, vanaf € 895,- p.p.

Bekijk of boek deze reis

Romantische meesterwerken in Antwerpen

Het sfeervolle Antwerpen is uw thuis tijdens deze 3-daagse reis. Uiteraard ontdekt u deze prachtige stad tijdens een rondleiding en brengt u een bezoek aan het Museum Plantin-Moretus. Daarnaast worden in de Koningin Elisabethzaal twee prachtige symfonische concerten ten gehore gebracht. 

Elim Chan, de rijzende ster onder de vrouwelijke dirigenten, is met ingang van vorig seizoen chefdirigent van het Antwerp Symphony Orchestra. Onder haar baton zal zich ongetwijfeld een verrukkelijk samenspel ontwikkelen tussen de eminente meesterviolist Pinchas Zukerman en zijn echtgenote en formidabele celliste Amanda Forsyth. De geniale Mikhail Pletnev staat aan het hoofd van het Russian National Orchestra, dat hij zelf oprichtte na de val van de Muur. De gelouterde meesterpianist Nikolaj Luganski soleert in Chopins geliefde Tweede Pianoconcert.

Topartiesten vertolken romantische meesterwerken in Antwerpen

3-daagse reis, vertrek 30 oktober, vanaf € 895,- p.p.

Bekijk of boek deze reis

Wereldtoppers in Konzerthaus Dortmund

In het land van de 1000 bergen, Sauerland, ligt ook de grootste stad van het Ruhrgebied: Dortmund. Hier staat het Konzerthaus Dortmund waar u in een akoestisch optimale omgeving kunt genieten van een hoogstaand concertaanbod. Tijdens deze reis wordt het City of Birmingham Symphony Orchestra geleid door zijn nieuwe chef-dirigente Mirga Gražinytė-Tyla. Een van haar beroemde voorgangers, Sir Simon Rattle, staat ditmaal voor het illustere Mahler Chamber Orchestra. Daarnaast brengen de ‘junge, wilde’ pianobroers Lucas en Arthur Jussen een spectaculair programma.

Wereldtoppers in Konzerthaus Dortmund

4-daagse reis, vertrek 15 november, vanaf € 1.195,- p.p.

Bekijk of boek deze reis

Hannick reisleider aan het woord: Joost van der Meent

Deze rubriek nadert zijn eind, maar u heeft nog twee reisleiders van ons 'tegoed'. Het zou immers zonde zijn als u iemand zou missen in deze lange reeks. Vandaag geven wij graag het stokje door aan reisleider Joost van der Meent. Zoals hij het zelf noemt: "het is een eer om hier te mogen schrijven". Hij begeleidde twee reizen voor Hannick die hij ook geheel zelf heeft 'gecomponeerd'. Daar willen we natuurlijk meer van weten, net als over het 'levenselixer' dat klassieke muziek genoemd wordt. Leest u maar mee! 

Lees het volledige interview

Hannick Reizen maakt deel uit van de FST Group

Hannick Reizen

info@hannick.nl 

070 - 319 19 29

www.hannick.nl 

Facebook Twitter Instagram

Wilt u deze e-mail liever niet meer ontvangen? Klik dan op onderstaande link om u af te melden. 

Afmelden