Podcast: zo klinkt de staartmees | Inspirerende natuurboeken voor binnen & buiten
Roots
Nieuwe natuurwandelroute
WATERWEELDE ROND RENSWOUDE

Water speelde niet alleen in de geschiedenis van Renswoude een belangrijke rol. Tegenwoordig is het water nog steeds van belang voor kasteel Renswoude, het bekenlandschap en het vogelparadijs langs de Grebbelinie. Volg de blauwe lijntjes op de kaart met deze nieuwe Roots-route en laat je verrassen.
Foto: Ernst Kremers

Roots
Podcast Notenkrakers
HET GELUID VAN DE STAARTMEES

Het is geen koolmees, het is geen pimpelmees, het is geen kuifmees en het is ook geen buidelmees… De vogel die in de nieuwe Roots-podcast Notenkrakers centraal staat is de staartmees. Nu te horen in je tuin!
Foto: Nathan Vink

Roots
Inspiratie voor thuis
GOED NATUURBOEK

Van De wilde stilte tot Een wereld vol bomen: de redacteuren van Roots tippen hun favoriete natuurboek. Want het lezen van een goed boek helpt je door de koude en natte dagen. Laat je inspireren door onze boekentips!
Foto: Pixabay

Roots
Natuurfotografie
TIPS VOOR BUITEN

Onder de titel Nu te fotograferen geeft Roots leuke fotografietips voor onderwerpen die je op dit moment buiten kun zien én fotograferen. Deze maand: vossen, klein hoefblad en roodborstjes.
Foto: Pauline Helders

Gratis verzending
NIEUWE ROOTS FEBRUARI

De nieuwe Roots van februari is verschenen. Doordat veel winkels zijn gesloten, is het lastiger om Roots in de winkel te kopen. Maar wist je dat je Roots ook heel eenvoudig online kunt bestellen? En het mooie is: je betaalt geen verzendkosten.

Dus haal snel de natuur in huis en geniet van al het moois dat Nederland heeft te bieden.

Roots
Roots
Wat een vraag!
WIE WERD IN 1826 IN ZALK VERMOORD MET EEN ROEISPAAN?

Het is misschien wel de bekendste moordzaak in de natuurwereld. Plaats delict is Zalk in Overijssel. De dader bleek een visser.
Foto: Daniël Mulder

Roots
Gratis verzending
ROOTS-NATUURAGENDA & SCHEURKALENDER

De Roots Natuuragenda én Roots Scheurkalender 2021 zijn weer op voorraad én nu te bestellen met 50% korting! Voor deze aanbieding geldt OP=OP. 

Gebruik voor bestellingen binnen Nederland de kortingscode GRATIS en de Natuuragenda en/of Scheurkalender wordt gratis bij je thuisbezorgd.

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer