Nieuwe theatertour in de verkoop!
De Meerpaal
De Meerpaal

Waylon met Gewoon Willem

Na een uitverkochte show keert Waylon dit najaar op vrijdag 18 november terug naar De Meerpaal met de gloednieuwe theatertour Gewoon Willem!

In deze show brengt hij nieuwe Nederlandstalige muziek. Muziek die hij maakte met de dichters van IOS (Is Ook Schitterend), Joost Marsman, Sander Rozenboom en poëet Han Kooreneef. Simpel en diep. Maar ook eert Waylon alle grote Nederlandstalige zangers van de afgelopen 75 jaar. Van Robert Long tot André Hazes. Komen dus. Naar de oranje kroon op het werk van ‘gewoon Willem’.

Tickets & Info →

Theateragenda ⤵️

Klooster en Van der Meulen | Za 30 apr

Beleef een muzikale avond vol onbenulligheden die ertoe doen tijdens de voorstelling Tijd zat! van cabaretduo Klooster en Van der Meulen. In hun eerste gezamenlijke programma schotelen Marieke Klooster en Sanneke van der Meulen hun publiek een avond voor waarin ze elkaar vinden in hilarische scènes en herkenbare liedjes.

Kaarten →

Sjors van der Panne & Tommie Christiaan | Za 7 mei

In Mannen huilen niet dagen Sjors van der Panne en Tommie Christiaan elkaar uit. De intieme chansons van Sjors worden in een compleet ander jasje gestoken door Tommie. Sjors duikt op zijn beurt in het Nederlandstalige repertoire van Tommie, maar overgiet het met zijn eigen bekende sausje.

Kaarten →

The Bluebirds (met Leonie Meijer) | Vr 13 mei

Zangeressen en songwriters Krystl en Rachèl Louise brengen een ode aan de vrouw. In intieme sfeer beleef je songs van hun nieuwe album Great Big World, hun debuutalbum Sisters en klassiekers van o.a. Dolly Parton en Kacey Musgraves. Catchy, meerstemmig en persoonlijk. Met Leonie Meijer als Special Guest!

Kaarten →
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©