Ontdek de nieuwe WMF-producten!
Online bekijken
Knivesandtools
WMF keukenmessen & pannen
Voor de ultieme culinaire ervaring
We hebben meer dan 200 keukenmessen, pannen en bestek van het Duitse merk WMF toegevoegd. En dat doen we uiteraard niet zomaar! De producten van WMF zijn zeer functioneel, stijlvol en toch betaalbaar. Van traditionele tot moderne stijl, WMF heeft het!
Ontdek
WMF Spitzenklasse Plus
Traditionele topkwaliteit
Voor liefhebbers van traditionele Duitse betrouwbaarheid is er de uitgebreide WMF Spitzenklasse Plus-serie. Van schilmesjes tot Chinese koksmessen, je vindt het in deze serie. Daarnaast zorgt de POM-kunststof handgreep en het roestvaste staal voor gegarandeerd jarenlang plezier.
Ontdek
WMF Grand Gourmet
Keukenmessen voor grote fijnproevers
Keukenmessen met een geheel stalen constructie. Dit geeft niet alleen een moderne look, maar het maakt de messen ook vaatwasmachinebestendig! De handgreep is gemaakt van Cromargan®. Een staalsoort dat WMF ook voor hun chique bestek gebruikt. Doe maar luxe!
Ontdek
WMF pannen
Zorgeloos koken met goede pannen
Meerdere series, losse koekenpannen, brede woks, hoge braadpannen en veelzijdige pannensets. De keuze is reuze! Wat je ook graag klaarmaakt, er is altijd een WMF-pan die bij jou past.
Ontdek
WMF bestek
Maak van je etentje een diner
Van losse steakmessen tot uitgebreide besteksets en van supermodern tot juist klassiek design. Bij WMF vind je uniek bestek dat je etentje extra chique maakt.
Aan tafel!
Gratis verzending vanaf € 75,-
Retourneren binnen 30 dagen
Achteraf betalen
KEUKEN­MESSEN PANNEN
MESSEN SLIJPEN ZAK­MESSEN
MULTI­TOOLS ZAK­LAMPEN
VERRE­KIJKERS OUTDOOR
VOLG ONS
F
 
I
 
Y
KNIVESANDTOOLS.BE
KATO Group B.V.
Laan van Westenenk 8, 7336 AZ Apeldoorn, Netherlands
Uitschrijven