Wat past bij u? | Camperdag: 1 september | Webversie

Tenzing Travel Down Under

Brochure aanvragen | Contact

Hoe reist u door Nieuw-Zeeland?

In Nieuw-Zeeland vindt u prachtige stranden, ruige bergen, indrukwekkende fjorden en het regenwoud. Maar hoe gaat u dit verkennen? Per auto en met verblijf in hotels? Of kiest u voor een huis op wielen; de camper? Wij helpen u op weg!

Met de auto of camper naar Nieuw-Zeeland? - Kies "Geblokkeerde inhoud weergeven" om alle beelden in te laden
Met de auto naar Nieuw-Zeeland

B&B New Zealand

B&B New Zealand

Verlaten stranden, spuitende geisers, prachtige berglandschappen, wijngaarden, wildleven en Maori-cultuur vormen de hoofdingrediënten van deze reis! Als kers op de taart verblijft u in kleinschalige B&Bs, waar u de Nieuw-Zeelandse gastvrijheid van dichtbij ervaart.

Bekijk deze 23-daagse autoreis ➔

Nature & Wildlife

Nature & Wildlife

Combineer de hoogtepunten met de onontdekte plekjes! Graaf uw eigen spa op schiereiland Coromandel, spot walvissen in Kaikoura, bezoek het vulkanische White Island en wandel door de ruige natuur van de Catlins. En met een beetje geluk ziet u het Zuiderlicht op Stewart Island!

Bekijk deze 28-daagse autoreis ➔

Blog Nieuw-Zeeland
New Zealand by Camper

Apollo Euro Deluxe

Apollo Euro Deluxe

Ruime middenklasse camper die van alle gemakken is voorzien. Hij beschikt over een doorloopcabine en is geschikt voor max. 6 personen.

Bekijk deze camper ➔

Jucy Compass

Jucy Compass

Een compacte camper (ca. 4,70m lang) tegen een scherp tarief. Een koelkastje, kookstel en airco zijn aanwezig. Geschikt voor max. 4 personen.

Bekijk deze camper ➔

Een andere camper?

Zoek uw camper!

Weet u nog niet welk campertype bij u past? Gebruik dan onze zoekmachine, die op basis van uw wensen de meest geschikte campers toont!

Zoek uw camper ➔

Prijsopgave aanvragen

Laagsteprijsgarantie camperhuur

Wilt u weten wat uw ideale camper kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij gaan direct met uw reiswensen aan de slag en geven binnen 24 uur de beste opties. Mét laagste prijsgarantie op camperhuur!

Vraag uw prijsopgave aan ➔

Video: Nieuw-Zeeland per camper
Meer weten?

Nieuw-Zeeland presentatie

Nieuw-Zeeland presentatie

Kom aanstaande zaterdag (18/08) naar onze Nieuw-Zeeland presentatie! Onze specialisten vertellen u alles over de hoogtepunten van dit prachtige land. Liever naar Australië? Ook daarover geven onze specialisten een presentatie.

Meer informatie en aanmelden ➔

Camperdag

Camperdag

Op zaterdag 1 september vindt de Camperdag plaats! Neem een kijkje in 7 campers van over de hele wereld (waaronder Nieuw-Zeeland en Australië), woon inspirerende presentaties bij en vraag onze specialisten om advies. Zien we u dan?

Meer informatie en aanmelden ➔

Contact
Reisbureau
Offerte
Advies thuis
Mail ons
Tenzing Travel
Facebook
Twitter
Google+

Je ontvangt deze mailing van een Nieuw-Zeeland.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

Contact | Privacy | Afmelden

© 2018 Tenzing Travel