Nieuwsbrief van 22-10-20 6:30:10
Online bekijken

Maatwerkoplossingen voor gevels, vloeren, wanden en plafonds

Beeldhouwen en dansen onder akoestische panelen bij Fluxus Zaandam

Sterke nagalm, veroorzaakt door reflecterend geluid op harde oppervlakken, is niet aangenaam wanneer je een taak verricht die veel van je aandacht vraagt. Zo werd het ook ervaren bij Fluxus, het centrum voor de kunsten in Zaandam. Kort voordat de stichting haar nieuwe locatie in de gerenoveerde 19e-eeuwse Verkadefabriek opende, werd contact gezocht met Merford om een oplossing voor de slechte akoestiek in de danszalen en lokalen voor beeldende kunst te vinden.

Buitengevelisolatie bij transformatieprojecten

In Nederland is al jaren sprake van woningnood en de krapte loopt nog steeds op. Door leegstaande winkel- en kantoorpanden om te vormen tot appartementen wordt een positieve bijdrage geleverd aan het vele incourante vastgoed en het tekort aan woningen.
 

De vernieuwde PCI FT® Extra!

PCI FT® Extra is binnen en buiten inzetbaar voor wand en vloer. Deze multifunctionele tegellijm is flexibel (S1), heeft een laag verbruik en is al na 8 uur afvoegbaar door de korte uithardingstijd. Vanzelfsprekend heeft de lijm een goede aanhechting en standvermogen en is deze zeer emissiearm. Probeer de PCI FT® Extra nu voordelig uit en ervaar het gebruiksgemak zelf!

Introductie nieuwe versie populaire Glass Configurator

De Glass Configurator is een geavanceerde tool waarmee glasverwerkers, gevel- en raamfabrikanten, architecten en ontwerpers licht, energie en veiligheidseigenschappen van glas kunnen berekenen. Zowel enkele beglazing, dubbele en drievoudige isolerende beglazing als gelaagd veiligheidsglas kunnen worden samengesteld en berekend.

Pret zonder prut

Buitenspelen in de herfst levert kinderen vaak een hoop pret op, maar de prut wil je liever niet in je huis of school. Een schoonloopmat of -systeem biedt uitkomst. Zo houdt een Coral-mat maar liefst 95% van het vuil en vocht tegen bij de deur. Coral bespaart daarmee een hoop schoonmaak- en onderhoudskosten en beschermt de achterliggende vloeren, maar heeft nog meer duurzame voordelen.

Meerwaarde door aanpassingen in design, functie en montage

Vooral in de projectbouw stijgt de vraag naar screenoplossingen voor glasoppervlakken, die het ruimteklimaat in het gebouw voelbaar optimaliseren. Tot voor kort waren screen zonweringssystemen van oppervlakken van 15 vierkante meter bij een breedte van vijf meter mogelijk, nu zijn nog grotere oppervlakken te creëren.

Natuurlijke isolatie: zoals cellulosevlokken, houtvezels, jute en BioFoam

Natuurlijke isolatiematerialen zijn van plantaardige oorsprong, waarvan de grondstoffen in hoofdzaak worden gewonnen door of bij de verwerking van hout of vezelhoudende planten. Enkele materialen hebben van nature een poreuze structuur; bij andere materialen wordt deze structuur tot stand gebracht door een bewerking.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.