Mijnbouwtrucks op een trolleylijn
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Nieuwe AZ 55f zwenklader Ahlmann volgt AZ 45e na 18 jaar op
Mijnbouwtrucks op trolleylijn in Oostenrijkse mijn
In de Oostenrijkse ijzerertsmijn van VA Erzberg gaan zes Liebherr T 236 mijnbouwtrucks rijden met behulp van een trolley-systeem. De 100 ton zware mijntrucks worden aangedreven door elektromotoren die van spanning worden voorzien met behulp van een tweedraads bovenleiding.
Lees verder >
Digitalisering: traditionele monteur transformeert naar IT-er met laptop
Door de toenemende hoeveelheid digitale technologie aan boord van grondverzetmachines is het onderhoud ervan flink veranderd. De monteur die met vette overall en gereedschapskist onder de machine kruipt heeft plaatsgemaakt voor een IT'er met een laptop.
Lees verder >
Vakbeurs Recycling verplaatst naar 2021
De komende editie van Vakbeurs Recycling gaat toch niet door. De organisatie ging er tot voor kort nog vanuit dat de beurs, gepland op 17, 18 en 19 in de Evenementenhal in Gorinchem, kon doorgaan. Als gevolg van de Corona-maatregelen wordt de beurs nu verplaatst naar 16, 17 en 18 november 2021.
Lees verder >
Nieuwe Case CX250D voor Timmerhuis Weg- en Waterbouw
Schmidt Bouwmachines leverde een nieuwe Case CX250D aan Timmerhuis Weg- en Waterbouw in Vriezenveen. Voor machinist Wilco Laarman is het de derde Case op rij.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,00 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright