Veilige havens zoals de Zwitserse frank en de yen zijn in trek - de valutamarkt geeft een ander signaal dan de extreem optimistische aandelenmarkt
De valutawereld is een stuk minder optimistisch over het coronaherstel dan de aandelenmarkt, zo blijkt uit de winst van veiige valuta in de afgelopen weken.
De 5 beste CRM-pakketten voor het MKB in 2020 (Insider Bedrijfssoftware)
Hoe versterk je de relatie met klanten, collega’s, partners en leveranciers en zet je dit om in winst? Dit zijn de beste CRM-pakketten voor het MKB in 2020.
Daling hypotheekrente: zoveel lager zijn maandlasten in 10 jaar tijd - hypotheek mét aflossing bijna even duur als aflossingsvrij in 2010
Bij de aflossingsvrije hypotheek, die tot 2013 erg populair was, betaal je alleen rente gedurende de looptijd en moet je de lening aan het eind aflossen.
Hoezo één keer per maand salaris? Fintech Wagestream betaalt via een app gewerkte dagen meteen uit, als jouw werkgever meedoet
Waarom krijg je 1x per maand je loon uitgekeerd? Fintechbedrijf Wagestream vindt dat je direct over geld moet kunnen beschikken waar je voor hebt gewerkt.
Mark Rutte heeft een sleutelrol bij gesoebat over Europees coronapakket - behoud korting op EU-afdracht lijkt alvast binnen
Voorafgaand aan de Europese top voor het coronapakket wordt er druk gelobbyd, waarbij premier Mark Rutte een veelgevraagde gesprekspartner is.
Investeren in vastgoed met een vast rendement? Deze checklist helpt je op weg (Meerdervoort Garantiefondsen)
Nu de spaarrente nagenoeg nul is, kijken steeds meer Nederlanders naar alternatieve manieren om te beleggen. Maar hoe kies je wat er bij je past?
Apple kan de MacBook eindelijk weer iets unieks geven - eigen chips zijn essentieel, net als bij de iPhone
De overstap betekent dat Apple volledige controle heeft over de hardware en software, net als bij de iPhone. Dat opent nieuwe mogelijkheden voor de Mac.
ING sluit in Nederland een kwart van de kantoren - daar komen servicepunten voor in de plaats
Volgens Ruud van Dusschoten, bestuursvoorzitter van ING Nederland heeft de coronacrisis “een al langer lopend plan van de bank bespoedigd.”
Dit moet je weten over de complexe relatie tussen Donald Trump en rapper Kanye West, die ook een gooi wil doen naar het presidentschap
Kanye West liet begin juli weten dat hij president Trump niet langer steunt en zelf mee wil doen aan de presidentsverkiezingen later dit jaar.
Niemand kan zeggen welke van deze twee zebra's in de camera kijkt (behalve de fotograaf)
Natuurfotograaf Sarosh Lodhi drukte vorig jaar op precies het juiste moment af toen twee zebra’s hem naderden in het nationale park Maasai Mara in Kenia.
Zo drukte de iconische Boeing 747 zijn stempel op de luchtvaart: de geschiedenis van de Jumbojet
De Jumbojet is bijna met pensioen en voor altijd herinnerd worden om de revolutie die het heeft veroorzaakt in de luchtvaartindustrie.
 
Business Insider Nederland, Spaklerweg 53, 1114AE Amsterdam, Nederland

Je ontvangt deze e-mail omdat je bent ingeschreven voor onze dagelijkse nieuwsbrief.
Meld je hier af voor de nieuwsbrief.