Fiets nieuwsbrief week 29 - 2018
Fiets

ook Infinito vernieuwd

Nieuw: Bianchi Oltre XR4 Disc

De mannen van Lotto-Jumbo koersen momenteel in Frankrijk met de reguliere versie van de XR4. Er is nu ook een XR4 Disc. De reden: schijfremmen laten toe om een ‘cleane’ aero-vorm te behouden, terwijl maximale remefficiëntie wordt bereikt. De hydraulische schijfremmen zijn ongevoelig voor ongunstige weersomstandigheden.

Fiets

lange accuduur, met navigatie

Nieuwe fietscomputers van Lezyne

Lezyne lanceert twee nieuwe fietscomputers met navigatie. De nieuwe Mega XL GPS heeft een 2,7 inch monochroom scherm en een beloofde batterijduur van 48 uur! De Mega C is iets kleiner en heeft een kleurenscherm. Je kunt de weer te geven data aanpassen aan je persoonlijke voorkeur.

Fiets

wat levert het op?

Prijzengeld Tour 2018

Wat levert een ritzege in de Tour de France 2018 nou financieel eigenlijk op? En wat houdt de winnaar van de Tour uiteindelijk over aan zijn heldenprestatie? Na het lezen van dit artikel weet je alles over het prijzengeld. In totaal valt er 2,3 miljoen euro te verdienen!

Fiets

naar de Champs-Élysées

Juich jij straks mee?

Op 29 juli 2018 kun jij erbij zijn: de finale van hét wielerevent van het jaar op de Champs-Élysées in Parijs. Van 4 t/m 24 juli ontvang je exclusief bij Jumbo een wincode en maak je kans op 2 van de 1200 VIP-Tribune tickets plus een verzorgde reis naar de finale in Parijs op zondag 29 juli 2018. Een onvergetelijke ervaring!

Fiets

mancave gadget?

Eerste indruk Wahoo Climb

Ondanks geweldig weer en lange avonden zien we toch veel Zwiftritjes op Strava. Het geeft wel aan hoe populair indoorfietsen in korte tijd is geworden. Wahoo lift lekker mee op dat succes. Met hun fietstrainers en nu eindelijk ook met de Climb, de hellingsimulator. En om koel te blijven hebben ze nu ook een slimme ventilator gemaakt, de Headwind.

Fiets

ontvang exclusieve tourkorting

Wat voor type renner ben jij?

Kies jij voor de aanval, loer je op de sprint of ga je voor de eindoverwinning? Alleen tijdens de Tour de France ontvang je 10% extra korting op geselecteerde Fiets abonnementen. Gebruik de kortingscode tourkorting2018 in je winkelmand.

Fiets

BinckBank Tour TeamTijdrit

De BinckBank Tour daagt je uit voor een unieke race tegen de klok! Samen met drie fietsvrienden kun je mee strijden tijdens de TeamTijdrit in Venray! Een unieke belevenis op het afgesloten parcours van de BinckBank Tour waar later die dag de profs hun individuele tijdrit rijden.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer