4 februari 2019
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Data Driven Commerce 2019
image
Plus met ode aan goed eten
PLUS lanceert haar nieuwe campagne, die, zoals gebruikelijk, om goed eten draait. En alle emoties die daaromheen spelen. De campagne is ontwikkeld door J. Walter Thompson Amsterdam.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Recensie-oorlog Cinema Paradiso en Het Parool
Velen dromen ervan: een negatieve recensie van je boek, film, commercial of restaurant weerleggen. Liefst per direct. In samenwerking met blad Mokum Magazine geeft eetetablissement Cinema Paradiso nu het 'foute' Proefwerk in Parools PS van de Week een veeg uit de pan.
lees verder
twitter facebook linkedin
Segmentatie: meer rendement uit klantdata
[advertorial] De ene klant is de andere niet. Daarom is succesvolle marketing zoveel mogelijk gebaseerd op het profiel van de individuele klant of prospect. Personalisatie is het ultieme doel, maar operationeel niet altijd haalbaar en betaalbaar. Lees wat segmentatie is, wat u ermee kunt bereiken en waar u in praktijk op moet letten.
image
Facebook 15 jaar: nieuwe feiten
Hyves, MySpace, MSN en CU2. Allemaal sociale netwerken van de afgelopen twintig jaar. Maar nog nooit was er een platform wereldwijd zo populair als Facebook. Anne Lotte Hendriks van Pricewise deelt leuke oude en nieuwe feiten over het medium.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
De metamorfose van (FHV) BBDO
BBDO Amsterdam gaat een andere koers varen. Na het opheffen van de befaamde merknaam FHV BBDO vorig jaar, begeeft het bureau zich nu ‘beyond advertising’. De nadruk ligt op business-resultaten, vertelt CEO Ernst-Jan Smids. MarketingTribune belicht verleden, heden en toekomst van een ooit toonaangevend bureau.
lees verder
twitter facebook linkedin
Trendonderzoek naar de liefde tussen sales en operations
[advertorial] 80% van de bedrijven in retail, wholesale en manufacturing ervaart een gespannen relatie tussen sales en operatie. Wat zijn de oorzaken? Welke impact hebben technologie en de menselijke factor? En vooral: welke zaken dienen aangepakt te worden om de liefde te laten bloeien. Het rapport 'De liefde tussen sales en operations' biedt inzicht in de complexe relatie tussen verkoop, productie en logistiek.
image
Hoe verdienen de rijkste voetbalclubs hun geld?
Voetbal breekt alle financiële records. Volgens het Deloitte-rapport ‘Football Money League’ zijn de topclubs meer waard dan ooit tevoren, Real Madrid voorop. Dat is ook goed nieuws voor sponsors.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[designpanel] Randstad door Ronin
Om de medewerkers van Randstad op een leuke manier kennis te laten maken met de nieuwe merkbelofte ontwikkelde Ronin Amsterdam in samenwerking met Likefriends een geanimeerd interactief verhaal.
lees verder
twitter facebook linkedin
Hoe realiseer je een positieve klant-impact met data en analyse
[advertorial] De klant centraal stellen en dat op een data-gedreven manier. Elk bedrijf wil dat, maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Bij Centraal Beheer hebben ze hier een visie op ontwikkeld en daarmee realiseren ze een positieve impact op de klant. Tijdens de presentatie zal Tjaard Prins vertellen over deze visie en concrete voorbeelden geven over hoe dit tot impact voor de klant heeft geleid.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.