NIEUWE CITROËN C4 CACTUS is gearriveerd!

11 months ago


Text only:

Ervaar het rijcomfort en maak een proefrit.
Bekijk de online versie.

Geachte heer Do,
Citroën onthult NIEUWE CITROËN C4 CACTUS, de nieuwe compacte hatchback van het merk. NIEUWE CITROËN C4 CACTUS is met zijn moderne technologieën en motoren een serieuze speler binnen zijn segment en onderscheidt zich bovendien door zijn unieke karakter en comfort.
Het is de eerste auto in Europa die is voorzien van een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) en de eerste auto ter wereld met Advanced Comfort Seats®. Het resultaat is een onovertroffen rijcomfort dat, bij uitstek, in de praktijk moet worden ervaren!
Neem als één van de eersten plaats achter het stuur van NIEUWE C4 CACTUS en maak een proefrit bij de dichtstbijzijnde Citroën-dealer.
Met vriendelijke groet,
Citroën Nederland
CITROËN C3 ELLE
De CITROËN C3 begint 2018 in stijl. De nieuwe speciale serie ELLE geeft de bestseller van het merk een vrouwelijk accent. Deze CITROËN C3 ELLE heeft hetzelfde elegante en modieuze karakter als het magazine ELLE. De CITROËN C3 ELLE is met zijn comfort en vele praktische technologieën de ideale auto voor de actieve en moderne vrouw.

ONTDEK C3 ELLE

INSPIRED BY YOU
Van 2CV tot CX, van Traction tot Méhari, van Berlingo tot C4 Cactus: al jarenlang haalt Citroën inspiratie uit mensen en hun behoefte aan avontuur, vrijheid, reizen met het gezin of uitstapjes met vrienden om auto’s te maken die aansluiten bij hun levensstijl. 'INSPIRED BY' uw verlangen naar vrijheid sinds 1919.

NIEUWE CITROËN MERKCAMPAGNE

CITROËN LIFESTYLE
De droom kent geen schaalgrootte. Nu in de Citroën Lifestyle Boutique allerlei nieuwe miniaturen van Citroën. Maak uw keuze uit mooie hedendaagse klassiekers. Of bekijk de webshop; van leuke gadgets en kleding tot heel veel speelgoed voor de kleinere fans.

ONTDEK CITROËN LIFESTYLE BOUTIQUE

CITROËN ORIGINS
Met Citroën Origins kunt u het exterieur en interieur van meer dan 50 iconische Citroën-modellen over 360° bekijken die van Citroën een legendarisch merk hebben gemaakt. Van historische auto's tot de modellen die heden ten dage de kracht van het merk zijn, inclusief diverse wedstrijdauto's en concept cars.

ONTDEK CITROËN ORIGINS

SCHONE LUCHT IN UW AUTO
In het voorjaar komen de pollen weer opzetten, dit zorgt voor veel allergische reacties. Het anti-allergeen filter houdt bacteriën en allergenen tegen. Hierdoor wordt u beter beschermt en ademt u frissere lucht in.

MAAK EEN WERKPLAATSAFSPRAAK

Uw mening is belangrijk voor ons
VINDT U DEZE NIEUWSBRIEF RELEVANT?
VOLG ONS
PERSOONLIJKE OMGEVING
HULP NODIG?

0800-2487636

0800-2487636
MYCITROËN APP
© 2018 Citroën Nederland BV |

Afmelden

|

Citroën.nl

Citroen.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019