Nieuwe Compacte SUV Citroën C3 AIRCROSS

1 year ago


Text only:

Lees alles over de nieuwste aanwinst van Citroën
Bekijk de online versie.
Maak kennis met Nieuwe Compacte SUV Citroën C3 AIRCROSS. Een nieuwe eigenzinnige SUV die vanaf het najaar in 2017 op de Europese wegen zal verschijnen en vanaf juli te bestellen is. Deze SUV onderscheidt zich mede door het frisse ontwerp, bijzonder veel beenruimte en een hoog niveau van comfort.
Daarnaast is Nieuwe Compacte SUV Citroën C3 AIRCROSS helemaal naar uw persoonlijke smaak aan te passen, met wel 90 mogelijke combinaties. Ook kan Nieuwe Compacte SUV Citroën C3 AIRCROSS worden uitgerust met maar liefst 12 rijhulpsystemen.
Met vriendelijke groet,
Citroën Nederland
CITROËN (GRAND) C4 PICASSO
Nieuwe Citroën Grand C4 Picasso en Citroën C4 Picasso zijn nu uitgerust met nog meer technologieën. Denk bijvoorbeeld aan Active Brake Assist of Active Lane Departure Warning. Zo kunt u veilig op weg.

BEKIJK DE VIDEO

LA MAISON CITROËN
La Maison Citroën is, behalve een prachtig verkooppunt, ook een inspirerende showroom. De onlangs geopende vestiging kunt u vinden in Parijs. Bezoekers kunnen het merk hier écht beleven. In Parijs vindt u nog een bijzondere showroom van Citroën. Weet u het adres hiervan?

DOE MEE EN WIN

STEL UW EIGEN AUTO SAMEN
Er zijn tal van mogelijkheden om uw favoriete Citroën samen te stellen. Bekijk de opties in de vernieuwde car configurator en ontdek hoe uw ideale Citroën eruit ziet, geheel aangepast aan uw stijl.

STEL SAMEN

VOORDEEL OP DAKKOFFERS EN FIETSENDRAGERS
Bent u al helemaal klaar voor de zomermaanden? Een fietsendrager en/of dakkoffer zijn ideaal, zeker als u met de auto op vakantie gaat. Bij uw Citroën-dealer krijgt u nu 20% voordeel op dakkoffers en fietsendragers.

NAAR DE ACTIEPAGINA

Uw mening is belangrijk voor ons
WAT VINDT U VAN DEZE MAIL?
VOLG ONS
PERSOONLIJKE OMGEVING
HULP NODIG?

0800-2487636

0800-2487636
MYCITROËN APP
© 2017 Citroën Nederland BV |

Afmelden

|

Citroën.nl

Citroen.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019