Corporatiewoningen na renovatie nul-op-de-meter
Facto
Online versie
Nieuwe Coolsingel: logistieke puzzel in natuursteen

De grootschalige renovatie van de Rotterdamse Coolsingel moet het pronkstuk worden van een nieuwe binnenstad. Maar het terugbrengen van het autoverkeer en de aanleg van een natuurstenen wandelboulevard stellen gemeente en aannemer ook voor grote logistieke en technische uitdagingen.

Lees verder >
Oude corporatiewoningen omgebouwd tot NOM-woning

‘Moderne aanpak voor oude Hollandse Meesters’: met die slogan hebben woningcorporatie Portaal en BAM Wonen onlangs zeventig woningen in de Schilderswijk in Soest gerenoveerd. De woningen, gebouwd in de jaren zestig, zijn getransformeerd tot nul-op-de-meter woningen.

Lees verder >
Bouwbericht
Oude heer ontmoet jonge dame

Hoe ga je om met een monumentale watertoren die vraagt om een nieuwe toekomst? De oospronkelijke functie van de watertoren in Naaldwijk stopte in 2000. Eigenaar Evides schreef een ontwerpwedstrijd uit voor de toekomst van het monumentale gebouww.

Lees verder >
(advertorial)
alt
Tevreden bewoners na renovatie galerijen
De ophoging van de galerijvloeren op de vijf Regenboogflats in Vlissingen bleek niet meer te voldoen en was toe aan vernieuwing. Woningcorporatie L'Escaut Woonservice zocht naar een oplossing en vond deze bij Zoontjens. De galerijen zijn gefaseerd voorzien van het Dreen®Ceramicaplus systeem, met als resultaat een strakke nieuwe galerijvloer en tevreden bewoners.
Meer weten?
Partnernieuws
In hoog tempo renoveren

Hoe kan de enorme renovatieopgave waarvoor de Nederlandse bouw- en installatiesector zich geplaatst ziet worden gehaald? Hoe kan het tempo omhoog? Hoe bouwen we sneller, goedkoper en efficiënter en met minder overlast?

Lees verder >
(advertorial)
alt
Renovatie 2018
Op 23, 24 & 25 mei 2018 vindt de 5e editie van de beurs Renovatie plaats in de Brabanthallen, Den Bosch. Het moment voor aannemers, installateurs en specialistische renovatiebedrijven en natuurlijk ontwerpers, adviseurs en andere voorschrijvers om praktische kennis op te doen en de nieuwste producten en technieken te ervaren.
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright