Kan je deze nieuwsbrief vanwege je e-mailinstellingen niet goed bekijken? Klik hier!
 
Omdenken
 
Jullie gaan natuurlijk allemaal nog lekker op vakantie. Heerlijk. Het grootste probleem is dan of je die dag naar het strand zal gaan of toch gewoon bij het zwembad zal blijven liggen.

Maar je weet vast ook hoe het zal gaan als je straks weer terug bent. Dan is het weer rennen, springen, vliegen, vallen en weer opstaan. Dan ja-maren je collega´s er weer lekker op los en zijn je kinderen nog steeds best wel lastig. De problemeen stapelen zich weer op.

Maar wist je dat problemen ook leuk kunnen zijn? Dat er nieuwe mogelijkheden in zitten die er nooit waren geweest zonder dat probleem? En dat je problemen soms om kunt denken?

Training Omdenken

Dompel je eens één dag helemaal onder in het omdenken met onze training. In hoog tempo doorloop je de stappen van het omdenkproces, leer je wat het is om de feiten te zien en te benoemen, wat jouw eigen aandeel is bij (het creëren van) problemen, welke problemen je kunt omdenken, oplossen of loslaten, en hoe je van een probleem eventueel een mogelijkheid maakt.

De training is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met omdenken en daarbij bereid is zijn of haar eigen ervaringen mee te brengen, verrast te worden, op het verkeerde been gezet te worden, uit z’n comfortzone gehaald te worden en plezier te hebben.

Via onze website kun je je nu inschrijven voor de trainingen na de zomervakantie. Problemen waren nog nooit zo leuk!
 

Nieuwe data

 
omdenken Omdenken.nl | Contact nieuwsbrief Afmelden nieuwsbrief twitter Volg ons op twitter
Ja-maar®
Ja-maar website | alle omdenkers | webshop
Copyright 2016 Ja-maar | Site by Zaphyrion.nl | Design by Droomlab.nl