Nacht van Oranje
Nacht van Oranje Nacht van Oranje Nacht van Oranje Nacht van Oranje Facebook Nacht van Oranje Facebook Nacht van Oranje Facebook
Nieuwe datum Nacht van Oranje 2021

Opgelet! De 28e editie van de Nacht van Oranje verhuist naar zaterdag 12 juni 2021. De speciale EK editie die niet door kon gaan in 2020 krijgt daarmee een herkansing. De artiesten die in de line up stonden, zijn weer allemaal van de partij.


Het is nog even weg, maar des te meer kijken we nu al uit naar een groots Oranjefeest op de vooravond van het EK voetbal in Rotterdam Ahoy; met Wolter Kroes, Snollebollekes, Jan Smit, Lee Towers, Het Feestteam, Gebroeders Ko, Alex, De Alpen Zusjes, René Schuurmans, de LawineBoys en een aantal nieuwe, aanvullende namen.


We gaan er alles aan doen om de Nacht van Oranje mogelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek. Uiteraard doen we dit verantwoord en staat de veiligheid van artiesten, bezoekers en medewerkers altijd voorop. 


Mensen die al een ticket hebben, kunnen die bewaren of later terugvinden in hun Ticketmaster-account. Kaarten blijven gewoon geldig. 


Voor alle informatie ga je naar 'Veelgestelde vragen' op de website van de Nacht van Oranje
 

Team Nacht van Oranje
#youllneverwalkalone

Naar Veelgestelde Vragen
Newsletter2020-06-16 10:18:01