img nieuws | agenda | filmhuis
de nieuwe bibliotheek
 
img

Jeugdvoorstelling en workshop

Mad science show & Funstation 6 t/m 12 jr
De Mad science show gaat over beweging waarbij de drie wetten van Newton op spectaculaire wijze aan bod komen. Het Funstation neemt je mee naar een rokerig eiland waar je alles te weten komt over de werking van je longen en draaikolken. Doe je mee? Op zaterdag 27 mei om 14.00 u. in bibliotheek Stad. Gratis!
img
Lees verder
img

Bureau Boeiend presenteert: Graffiti en street art

Bureau Boeiend geeft uitleg en gaat in op de verschillende stromingen en technieken van graffiti en street art. Zet een andere bril op en bekijk zonder waardeoordeel al die kleurige tekens. Op woensdag 31 mei om 20.00 u. in de nieuwe zaal van bibliotheek Stad.
img
Lees verder
img

Nieuwe pubquiz goes Europe!

De laatste pubquiz van dit seizoen staat in het teken van Europa en de Europese Unie, met speciale aandacht voor Spanje. Stel je team samen (2-5 personen) en test je culturele kennis! Op donderdag 1 juni om 20.00 u. in het nieuwscafé van bibliotheek Stad. Gratis!
img
Lees verder

Nieuwe nieuwsbrief!

Nieuwe website, nieuwe nieuwsbrief! Onlangs vernieuwden wij onze website. Voor onze nieuwsbrief betekent dit nu ook een aanpassing in de vormgeving, passend bij het uiterlijk van de website. De inhoud blijft hetzelfde. Veel leesplezier!
img

Workshop 7+: Kunstenaarsklas Etsen

Wil je iets leren wat je wereldberoemd kan maken, net als Rembrandt? Volg dan deze workshop bij de bekende etser Bart Reindersma. Op woensdag 7 juni om 14.30 u.
Lees verder
img

Film: Denial

Denial is een pakkend, spannend en meeslepend rechtbankdrama over één vraag die gek genoeg nog steeds wordt gesteld. Op 26, 27, 30 en 31 mei.
Lees verder
img
.

De nieuwsbrief van de nieuwe bibliotheek wordt wekelijks verstuurd. Kaarten voor alle evenementen van de nieuwe bibliotheek zijn verkrijgbaar bij de klantservicebalie van alle vestigingen van de nieuwe bibliotheek en via www.denieuwebibliotheek.nl | Afmelden