Nieuwe dingen

4 years ago
  • Html
  • Text
Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier.
07 juli 2014
 

Of de gladiolen

Voor de zomer hebben we al een ronde try outs door het hele land gedaan van ons nieuwe cabaretprogramma 'Of de gladiolen'. We werden erg blij van het spelen van het nieuwe materiaal en de reacties tot dusver. We gaan deze zomer nog vol aan de bak om hem beter te maken en vanaf 16 september weer op tour. Tot eind oktober noemen we het nog try outs, daarna vinden we het 'af' en spelen we lekker door in heel Nederland. De speellijst is online en je kan vanaf nu je kaarten bestellen bij alle theaters. Tot daar! 


Klik hier voor de speellijst seizoen 2014 - 2015 >>
 
 

2 Augustus 'Dan maar niet gelukkig' op RTL4

Op zaterdag 2 augustus wordt om 22.00 uur ons cabaretprogramma 'Dan maar niet gelukkig' uitgezonden op RTL4. Het betreft een wat ingekorte versie, aangezien de originele lengte van bijna 2 uur voor televisie wat te lang is.  


 
 

in de planning: nieuwe cd

In het najaar gaan we ons ook weer storten op een nieuwe CD. Uiteraard met liedjes uit het cabaretprogramma 'Of de gladiolen' en nog veel meer nieuwe liedjes. We verwachten dat hij er op z'n vroegst eind oktober zal zijn. 


 
 

in de planning: dvd onder de douche

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de dvd montage van ons liedjesprogramma (met stiekem heel veel cabaret) 'Onder de douche'. Ook dit najaar komt deze uit met voor de kopers een bijzonder cadeautje. Vinden we zelf:) We mikken op in de loop van september, maar pin ons er niet op vast. 


 
 

Leer mij vrouwen kennen

Afgelopen weken waren we ondergedompeld in de TV Studio voor een uitstapje buiten de theatercoulissen; het nieuwe tv-programma 'Leer mij vrouwen kennen'. Het concept is simpel. 3 Bekende mannen zitten tegenover een arena van 100 vrouwen. Wij stellen die vrouwen vragen - bijvoorbeeld; waar ben je onzeker over - en de mannen moeten uit meerdere antwoordenmogelijkheden het meest gegeven antwoord van de dames inschatten. Degene die dat de hele uitzending het beste heeft gedaan mag zichzelf 'Vrouwenkenner van de week noemen'. En omdat we onszelf niet willen sparen, komen ook de mannen een uitzending aan de beurt met 3 vrouwelijke BN-ers in het panel. Vanaf 29 oktober, elke woensdag bij SBS 21.30 uur. En dan zijn wij allang weer in het theater;)


Klik hier voor meer info >>
 
Klik hier als je de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen / © VELDHUIS & KEMPER 2011

Share this newsletter on

Related newsletters

Veldhuisenkemper.nl

Categories: Known Dutchman Artists Artist | Singer | Band | Music weekend away Theater
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019