Gawalo
Online versie

 

PW
Nieuwe eisen energieprestatie:
Welke regeling is wanneer van toepassing?
EPBD, NTA 8800, BENG, het nieuwe energielabel en nieuwe systeemeisen voor technische bouwsystemen … Op energiegebied is er de afgelopen tijd veel in de wet- en regelgeving veranderd. De veranderingen hangen met elkaar samen, maar vaak zien installateurs door de bomen het bos niet meer. Welke regeling is wanneer van toepassing en wat moet je er als installateur mee?
(advertorial)
alt
GROTE MATEN PERSSYSTEMEN
Na de uitbreiding van het VSH assortiment heeft Wasco nu ook het assortiment van Viega Press uitgebreid met grote maten. Alle maten zijn gemakkelijk terug te vinden in handige interactieve selectiekaarten.
Opleiding HIT-W: werken en studeren, een mooie combi
Met enig toeval kwam Jeroen Hulshof, nu ervaren technicus bij installatie-adviesbureau Deerns, in 2017 in aanraking met de opleiding ‘Hogere installatietechniek voor werktuigkundige installaties’ (HIT-W) van Avans+. Discipline is wel gewenst als je studeren met werken combineert.
Lees verder >
Mag ik een waterleiding met tiewraps bevestigen?
Mag ik een waterleiding met tiewraps bevestigen? Dat is de achttiende vraag uit onze reeks Leidingwerk in de praktijk. Daarin belichten we veelgestelde vragen van installateurs over leidingen en binnenriolering.
Lees verder >
Nieuw type douche warmtewisselaar getest in bijna 100 huurwoningen
Woningcorporatie De Alliantie start samen met ontwikkelaar Sanura een pilot in bijna 100 huurwoningen met een nieuw type douchewarmtewisselaar. 
Lees verder >
Aardgastransitie uit jaren zestig leerzaam voor huidige warmtetransitie 
De vondst van aardgas in 1959 heeft de manier waarop we onze woningen verwarmen ingrijpend veranderd. Wat leren we uit deze aardgastransitie voor de huidige warmtetransitie? 
Lees verder >
Partnernieuws
Reviews zijn de mond-tot-mondreclame van je bedrijf
Volgens onderzoek leest 80% van de consumenten eerst de reviews van een bedrijf voordat ze overgaan tot actie. Bij de keuze van een installatiebedrijf is dat niet anders. Ook dan weten mensen graag wie ze over de vloer krijgen en dat je kwaliteit levert. De kracht van reviews is bij veel installatie>>
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright