ELF Voetbal nieuwsbrief van 10-07-2020
Nieuwe ELF Voetbal: extra dikke special over Nederlandse voetbalrecords

Iedere voetballer droomt ervan: een plek in de geschiedenisboeken. De nieuwe editie van ELF Voetbal is zo’n geschiedenisboek. Van de eerste tot de laatste pagina gevuld met Nederlandse voetbalrecords; daaronder verstaan we records door Nederlanders of in Nederland.


Lees verder
De doelpunten van Hirving Lozano voor Napoli

Hirving Lozano had het lange tijd lastig in Napels, maar de laatste weken is de Mexicaan op dreef. Lozano maakte woensdag de winnende treffer in het uitduel met Genoa. Zijn cijfers in de Serie A tot nu toe: 4 doelpunten. Tegen wie? 

Lees verder
PANNA! 50: Jubileumnummer met Berghuis, Bergwijn, Ajax-aanwinst Antony en veel meer!

Cinquanta, Fünfzig, Fifty, cincuenta: vijftig dus. Het is feest bij PANNA! De vijftigste is er! Weer een superleuk nummer met interviews met Ajax-aanwinst Antony, vader Steven Bergwijn over zijn zoon Steven Bergwijn, Vitesse-toptalent Jesaja Mustapha, een quiz met Mark van der Maarel, Orestis Kiomourtzoglou geeft tips over ballen onderscheppen en waarom is Steven Berghuis de beste speler van Feyenoord?

Lees verder
Speciale actie: Waarom werd Nederland in 1990 geen Wereldkampioen?

Slechts één keer ging Nederland als een van de favorieten naar een WK. In 1990 zou de kersverse Europees kampioen van 1988 met wereldsterren als Ruud Gullit, Marco van Basten, Frank Rijkaard, de broers Ronald en Erwin Koeman en doelman Hans van Breukelen de gouden beker mee naar Holland nemen.

Lees verder
Zomeraanbieding! Vier specials ELF Voetbal plus boek voor 17,50 euro!

Niet alleen de ELF Voetbal Vergeten Helden Special, maar ook de ELF Voetbal 90's Special, ELF Voetbal Cult Special en ELF Voetbal Clubiconen Special. Plus het boek Een dag uit het leven van Virgil van Dijk of 20 Toppers van Oranje 2020! Dat krijg je allemaal bij het aanschaffen van het unieke ELF Voetbal leespakket.

Lees verder
Even voorstellen: Engels toptalent en vermeend Ajax-target Jude Bellingham

Twee seizoenen geleden pikte Borussia Dortmund Jadon Sancho op uit Engeland. De aanvaller bleek een schot in de roos en zou uitgroeien tot een absolute sterspeler in de Bundesliga. Sancho lijkt nu een opvolger te gaan krijgen. Borussia Dortmund wil zich namelijk gaan versterken met Jude Bellingham.

Lees verder
55 doelpunten: De indrukwekkende opmars van het aanvalstrio van Manchester United

Manchester United is in topvorm. De ploeg van Ole Gunnar Solskjaer is na een moeizame start van het seizoen de top van de Premier League aan het beklimmen. Sterker nog, Champions League-voetbal is weer in zicht voor The Red Devils. Er wordt weer goed gevoetbald in Manchester en de ploeg beschikt over een fantastisch aanvalstrio.

Lees verder