Nieuwsbrief van 18-2-21 6:30:20
Online bekijken

Veilige, hygiënische en duurzame toepassingen

Aanraakvrij spoelen met nieuwe elektronische bedieningsplaat

Hygiëne is belangrijker dan ooit. Aanraakvrij spoelen van het toilet of urinoir kan verspreiding van Covid-19 voorkomen. Daarom introduceert TECE de nieuwe aanraakvrije elektronische bedieningsplaat TECEsolid. Deze combineert maximale hygiëne met een esthetisch design en hoogwaardige technologie.

Niva, duurzaam de toekomst tegemoet

Vasco reikt met één tijdloze designcollectie heel wat warmteoplossingen aan. Met een sobere, strakke belijning biedt Niva een wereld van stijl én mogelijkheden. Deze designcollectie van marktleider Vasco kent heel wat uitvoeringen: van badkamerradiator met extra opbergruimte tot energiezuinige elektrische radiatoren.

Draadloos Produal Proxima meetsysteem uitgebreid met batterijgevoede CO2-transmitter en geavanceerde bedienknop

Het draadloze meetsysteem Proxima Mesh van de Finse fabrikant Produal wordt in februari 2021 uitgebreid met een CO2-transmitter en geavanceerde bedienknop. Het Proxima-systeem had al een gecombineerde temperatuur- en relatieve vochtigheidssensor, maar het platform is nu compleet gemaakt.

Nieuw! De elektrische Yucca en Yucca Asym

Als het buiten koud is, wil je een aangename temperatuur in huis; vooral in je badkamer. Gelukkig creëer je met een Plug-in Radiator van Zehnder “heat on demand” en stap je nooit meer bibberend de douche uit. En we hebben goed nieuws: ons Plug-in assortiment is verder uitgebreid met de elektrische Yucca en de elektrische Yucca Asym.

Nieuwe Geberit Sestra douchevloer met voelbare steenstructuur

Geberit introduceert de nieuwe Sestra douchevloer. Uniek is het karakteristieke oppervlak met een zichtbare en voelbare steenstructuur. Het robuuste steenhars voelt aangenaam warm aan de voeten en is, mede dankzij het profiel, buitengewoon antislip.

WOLF KG TOP: nieuwe generatie modulaire luchtbehandelingskasten

WOLF Energiesystemen introduceert de KG TOP, een nieuwe generatie van haar modulaire luchtbehandelingskasten. De KG TOP serie biedt zeer veel mogelijkheden en is gelijktijdig sterk gestandaardiseerd voor een hoge kwaliteit en de kortste levertijden in de branche.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.