Nieuwe evenementenbeurs voor de Rotterdamse regio

1 year ago


Text only:

010 Area Live
16 en 17 mei 2018Innovatie in Live Communicatie begint bij 010 Area Live

010 Area Live, is hét nieuwe event dat innovaties op evenementengebied en live communicatie tastbaar maakt. De eerste editie vindt plaats op 16 en 17 mei 2018 in Rotterdam Ahoy.


 


Organisator is Het Portaal Uitgevers, bekend van PromZ, Expovisie en Conference Matters en organisator van PromZLive en de Leveranciersdagen.


 


Het initiatief wordt ondersteund door:


Rotterdam Partners en Rotterdam Ahoy


LEES MEER

Specialisten die van elk event een succes maken, kunnen zich presenteren aan opdrachtgevers van een breed scala aan evenementen. U kunt al voor slecht €640 deelnemen aan deze tweedaagse beurs die 150 exposanten en minimaal 4.000 zakelijke bezoekers bijeen brengt. 


 


De focus van 010 Area Live is gericht op het beste dat de trendsettende regio Groot Rotterdam te bieden heeft. Toonaangevende spelers laten in Rotterdam Ahoy zien hoe zij innovatief inspelen op de ontwikkelingen in live-communicatie op het gebied van New Technologies, Activities, Food & Hospitality, Art & Culture en Congress & Locations.


PromZ.live

Gelijktijdig met 010 Area Live vindt ook PromZ.live plaats. Op PromZ.live vindt u de nieuwe collecties promotionele producten en ontdekt u de nieuwste trends op het gebied van promotionele producten. 


 


De leveranciers hebben afgelopen maanden wereldwijd de beurzen bezocht om originele give-aways te vinden die passen in de huidige tijdsgeest. De bezoekers van PromZ.live kunnen ook 010 Area Live bezoeken.


LEES MEERDeelnemen
Bent u met uw bedrijf actief in de evenementenbranche en wilt u organisatoren en opdrachtgevers laten zien en ervaren wat u hen te bieden heeft? Doe dan mee met 010Area.Live! Aanmelden kan via de website of vul direct het deelnameformulier in. Zien we u en uw bedrijf op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy?

www.ahoy.nl


Browser versie
| Afmelden
Copyright Rotterdam Ahoy
2017-12-19 15:58:01

Leisuresporttotaal.nl

Categories: Sport
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019