mlns='http://www.w3.org/1999/xhtml'>

Bekijk de top 3 Fiscale uitgaven van 2019
 

Nieuwe Fiscale uitgaven:

november - december 2019

 
Meest relevant
 

Welke voorwaarden gelden er wettelijk voor de geruisloze terugkeer uit de bv? Welke knelpunten doen zich hierbij voor? En wat zijn alternatieven voor de geruisloze terugkeer? In deze brochure vindt u de werking en problemen die gepaard gaan met de terugkeerregeling, geïllustreerd aan de hand van talrijke voorbeelden.

 
 

Bent u als belastingadviseur, belastinginspecteur of rechter betrokken bij de fiscale behandeling van internationaal actieve werknemers? Dan biedt deze monografie interessante inzichten voor u. De auteur bespreekt onder andere in hoeverre belastingplichtigen op grond van het EU-recht gerechtigd zijn tot persoonlijke en inkomensgerelateerde belastingvoordelen.

 
 

Deze Engelstalige thesis bestudeert het onontgonnen terrein rondom belastingheffing en welzijn. De auteur beantwoordt de vraag of staten via belastingen zouden moeten mikken op welzijn, en reikt in dat verband een geschikt toetsingskader aan.

 
 

Studenten en professionals krijgen met deze titel systematisch inzicht in de belangrijkste elementen van de gemeentelijke belastingen, de Wet WOZ en de mogelijkheden van bezwaar en beroep. De vaste volgorde waarin essentiële elementen worden behandeld leent zich uitstekend voor vergelijkende onderzoeken en analyses.
 
 

Dit is de eerste bundel die zich buigt over renteregelingen omtrent het in rekening brengen en vergoeden van rente. U beschikt hiermee over een volledig, wetenschappelijk en praktisch overzicht van alle type renteregelingen die bij de heffing en inning van alle soorten belastingen aan de orde kunnen komen. Een handig naslagwerk voor iedere fiscalist.

 
 
Nu te reserveren
 

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Deze Belastinggids voor het aangiftejaar 2019 biedt u daarbij de helpende hand. Met een systematische, onderwerpsgewijze aanpak, inclusief vele tips waarmee u direct belasting bespaart.
 
 
Top 3 fiscale uitgaven
 
 
 
Ook interessant voor u
 

Op vrijdag 24 januari 2020 wordt voor de vijfde keer de Stevensprijs uitgereikt.

De Stevensprijs is een aanmoedigingsprijs voor de jonge auteur die moeilijke fiscale materie op een eenvoudige en heldere manier beschrijft. Op www.wolterskluwer.nl/stevensprijsvindt u de namen van de genomineerden en ons inspirerende programma met onder andere Ferry Zandvliet. Hij is één van de overlevenden van de aanslag op de Bataclan in Parijs en spreekt over de meest ingrijpende gebeurtenis uit zijn leven en op welke manier het hem uiteindelijk een veel positiever mens heeft gemaakt.

Hier wilt u toch ook bij zijn!  Meld u snel aan.