• Game releases van deze week!

Releases 

Deze week komen er een aantal nieuwe Games uit voor de Xbox One 

Vandaag vrijdag 14 februari is niet alleen een goede dag voor de liefde, maar ook voor de Games, er komen twee Games uit voor de Xbox One!

De eerste Game is de Game Darksiders Genesis. In dit deel van Darksiders komt eindelijk de vierde ruiter van de Apocalyps in actie.

  

Bekijk de trailer

De tweede Game die op Valentijnsdag uitkomt is de Game Warriors Orochi 4 Ultimate, in de Game strijden personages uit Dynasty Warriors en Samurai Warriors samen. In deze Ulitmate editie kun je van meer dan 170 personages gebruikmaken.

Bekijk de trailer


Op dinsdag 18 februari komt de Game Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle uit. Deze bundel brengt twee legendarische Platinum Games-titels bij elkaar.

Bekijk de trailer

 

Xbox Gift Kaarten

Ook het benodigde saldo voor al je Games haal je natuurlijk bij XboxLiveKaarten.nl:

   

 


FIFA 20 FUT Points

Bij Xboxlivekaarten.nl kun je ook terecht voor je FIFA 20 FUT Points. Uiteraard kun je ook nog steeds je  FIFA 19 FUT PointsFIFA 18 Punten,  FIFA 17 Punten en FIFA 16 Punten bij ons aanschaffen. (Let op; FIFA Points zijn in België niet meer verkrijgbaar).

 

 

Xbox Live Gold abonnementen, Xbox Gift Cards, Windows Gift Cards, Xbox FIFA Points en EA Access abonnementen DIRECT digitaal geleverd!
Bezoek onze website

Xboxlivekaarten.nl: een onderneming van Warnaar Trading B.V.

XboxLiveKaarten.nl is in het bezit van het Webshop Keurmerk, en een Sectigo EV SSL Certificaat. Dit garandeert veilig en betrouwbaar shoppen bij een legale in Nederland geregistreerde Webwinkel.

 

 

Deze mailing wordt gelezen door 71.675 nieuwsbrief abonnees.