Doosan lanceert drie nieuwe machines
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Nieuwe Hitachi ZX210X-6 heeft geïntegreerd machinecontrolesysteem van Trimble
Hitachi brengt de ZX210X-6 rupsgraafmachine, standaard uitgerust met een machinecontrolesysteem van Trimble, naar Europa. De Japanse fabrikant stelt dat de ICT machine (Information Communication Technology) 30 tot 50 procent efficiënter is dan een conventionele graafmachine.
JCB Benelux managing director René Wetzels doet stap terug

René Wetzels, managing director bij JCB Benelux, legt met ingang van 1 januari 2019 zijn functie neer. Hij geeft het stokje over aan Kris Vochten (52), tot voor kort managing director van SMT België.

Lees verder >
(advertorial)
Intro-abonnement BouwMachines
BouwMachines is hét vakblad voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche. Sluit nu voor slechts € 99,- een voordelig introductie abonnement af voor het vakblad, inclusief de gratis digitale nieuwsbrief.
Doosan lanceert drie nieuwe machines

Doosan heeft tijdens de Quarry Days in het Tsjechische Kamer drie nieuwe machines gepresenteerd. Het gaat om twee wielladers en een nieuwe versie van de 30-tons knikdumper DA30.

Lees verder >
Kabinet zet mes in regels voor verwijderen asbest

De regels voor het verwijderen van asbest worden soepeler en minder rigide. Staatssecretaris Tamara van Ark wil innovaties belonen en certificatie-eisen aanpassen.

Lees verder >
Hoogwerkt bestelt 34 elektrische mini-hijskranen bij ‘trots en dankbaar’ Hoeflon

Het verhuurbedrijf Hoogwerkt heeft 34 volledig elektrische mini-hijskranen besteld bij de Nederlandse fabrikant Hoeflon. De kranen worden in de komende twee jaar geleverd.

Lees verder >
FOTOREPORTAGE: Engcon neemt pand in Veenendaal officieel in gebruik

Engcon heeft haar nieuwe huisvesting in Veenendaal officieel in gebruik genomen. Tijdens een open dag konden klanten en andere relaties een kijkje nemen in en om het bedrijfspand. 

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright