De nieuwe cv-ketel helpt ook met het inregelen van de radiatoren
Gawalo
Online versie

 

Nieuwe hr-ketel Vaillant tapwater kampioen
Een cv-ketel die helpt bij het inregelen van radiatoren. Vaillant’s paradepaardje ecoTEC exclusive is met een extra elektrode uitgerust die permanent de gaskwaliteit controleert. Daarnaast is de ketel in de CW 5+ klasse kampioen tapwater onder de doorstroomtoestellen.
Lees verder >
Banner
‘Onderschat Wet kwaliteitsborging niet’
Installateurs zijn als onderaannemer binnen de afspraken met de hoofdaannemer verantwoordelijk voor hun onderdeel in het proces en ontkomen niet aan de gevolgen. Ook handleidingen en onderhoudsrichtlijnen voor de installaties maken deel uit van het gebouwdossier. 
Lees verder >
De toekomst van de warmtepomp in cijfers
Het Nationaal Warmtepomp Trendrapport 2021 is gepubliceerd. Dit rapport biedt inzicht in de marktomvang en groeitrend van warmtepompen. De groei zet vooralsnog door, maar er is een aantal ontwikkelingen die deze trend de komende tijd mogelijk kunnen afremmen.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Ventus geïsoleerde dakdoorvoer
De Ventus is de nieuwste generatie dakdoorvoeren voor ventilatiesystemen waarmee de isolatiewaarde van het dak maximaal behouden blijft. Geschikt voor zowel platte als hellende daken, alle soorten dakpannen én alle types WTW-toestellen en voor warmtepompen met een luchttoevoer.
Met een warmtebatterij van het gas af
De FlexTherm Eco warmtebatterij is een compacte bufferopslag voor warmte. Veldtesten op The Green Village moeten uitwijzen of je met een warmtebatterij een jaren-70-woning met radiatoren van het gas kunt halen.
Lees verder >
Elektrische cv-ketel in plaats van gasketel: te mooi om waar te zijn
Een elektrische cv-ketel in plaats van de oude gasgestookte cv-ketel. Kan dat? Het is helaas te mooi om waar te zijn. In negen van de tien gevallen is het een stuk lastiger om los te komen van het aardgas. Remko Joosten (Feenstra): "Dat moet je steeds aan consumenten blijven uitleggen".
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright