Mozartwoche, Wagners Ring en Lucerne Festival Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik dan hier...

Beluister in Oostenrijk of Duitsland de mooiste muziek van Mozart en Wagner

Veilig en vertrouwd, individueel op reis

Geachte Do,

Mogelijk reist u normaliter graag met een groep naar de meest iconische opera- en concertgebouwen van de wereld om daar samen te genieten van prachtige meesterwerken, maar vindt u het nu fijner om individueel op reis te gaan. Velen van u hebben de live klassieke muziek al een tijd moeten missen. Hannick Reizen biedt nu uitkomst! Wij hebben voor dit najaar namelijk een aantal schitterende individuele arrangementen samengesteld naar gerenommeerde festivals en beroemde operavoorstellingen.

Allereerst nemen wij u mee naar een parel in Oostenrijk: de Salzburger Mozartwoche. Dit is een vliegreis, maar deze reis kan desgewenst ook veilig en vertrouwd met eigen vervoer gemaakt worden. Bent u een liefhebber van Wagner en heeft u de Bayreuther Festspiele moeten missen? Dan is de gehele Ring van Wagner in Dresden echt iets voor u! Of geniet van de crème de la crème van de muziekwereld op het Lucerne Festival. In deze nieuwsbrief lichten wij de mooiste individuele muziekreizen voor u uit.

Bekijk of boek onze individuele reizen

Salzburger Mozartwoche

De jaarlijkse Salzburger Mozartwoche is het eerste grote muziekfestival van het jaar. Rondom de geboortedag van Mozart geniet u op fraaie locaties in een schitterende winterse ambiance van een indrukwekkend muziekprogramma vertolkt door grote namen als de Wiener Philharmoniker, Daniel Barenboim en Mitsuko Uchida. De muziek wordt gecombineerd met cultuur en historie. De vesting Hohensalzburg, een van Europa’s grootste burchten, is het symbool van de stad en torent op 125 meter hoogte overal bovenuit. Aan de overkant van de Salzach ligt het schitterende barokke Schloss Mirabell. Of neem de spectaculaire kabelbaan naar de Untersberg, waar enkele scènes uit de film The Sound of Music zijn opgenomen.

Salzburger Mozartwoche

4 dagen, vertrek 21 januari 2021, vanaf € 1.998,- p.p.

Bekijk of boek deze reis

Salzburger Mozartwoche

4 dagen, vertrek 28 januari 2021, vanaf € 1.998,- p.p.

Bekijk of boek deze reis

Wagners Ring in Dresden

Wagners indrukwekkende Ring-cyclus is een absoluut meesterwerk, een mijlpaal in de muziekgeschiedenis die tot op de dag van vandaag een onuitputtelijke bron van inspiratie vormt. In Dresden woont u alle vier de voorstellingen van dit wonderbaarlijke Gesamtkunstwerk bij. Maar dat is nog niet alles! U bezoekt tijdens een dagexcursie naar Graupa uiteraard het Richard Wagner Museum. Ontdek tijdens een privé rondleiding alle schatten van Dresden of neem op eigen gelegenheid een exclusief kijkje achter de schermen van de fameuze Semperoper. Verder is ook een toegangsbewijs voor de Staatliche Kunstsammlungen Dresden inbegrepen, waarmee u maar liefst vijftien musea kunt bezoeken! Deze reis is een buitenkans voor alle Wagnerliefhebbers!

Wagners Ring in Dresden

8 dagen, vertrek 28 januari 2021, vanaf € 2.998,- p.p.

Bekijk of boek deze reis

Wagners Ring in Dresden

8 dagen, vertrek 6 februari 2021, vanaf € 3.998,- p.p.

Bekijk of boek deze reis

Lucerne Festival

De schilderachtige, aan het Vierwoudstedenmeer gelegen Zwitserse stad Luzern kan bogen op een lange traditie van klassieke muziek. De aanzet daartoe was een galaconcert van Arturo Toscanini in 1938. Inmiddels is het daaruit voortgekomen prestigieuze Lucerne Festival een waar begrip in de muziekwereld. Muzikale fijnproevers komen samen om te genieten van sublieme concerten en recitals, uitgevoerd door topmusici als Patricia Kopatchinskaja en Igor Levit. U ontdekt daarnaast de schatten en cultuur van Luzern zelf. Wandelend over de houten Kapelbrücke ziet u hoe de rivier de Reuss het Vierwoudstedenmeer verlaat, en dwalend door Sammlung Rosengart aanschouwt u de meesterwerken van Picasso en Kandinsky.

Lucerne Festival

4 dagen, vertrek 20 november, vanaf € 1.598,- p.p.

Bekijk of boek deze reis

Er is nog meer keuze!

Ook de mooiste steden van onze zuiderburen, Brussel, Antwerpen en Brugge, laten in prestigieuze concertgebouwen de klassieke muziek tot u komen tijdens 3- en 4-daagse individuele reizen.

In het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel geniet u van een divers muziekprogramma vertolkt door het Nationaal Orkest van België en / of het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Van Hãndel tot Beethoven en van Haydn tot Mozart, alles komt aan bod. Belgische solisten uit het Antwerp Symphony Orchestra geven onder leiding van chef-dirigent Elim Chan en eredirigent Philippe Herreweghe speciaal voor u een concert in hun eigen Koningin Elisabethzaal. De jubilerende meesterpianist Jos van Immerseel speelt in het Concertgebouw van Brugge pianowerken van de grootmeester uit Bonn. 

Bekijk of boek onze individuele reizen

Hannick Reizen maakt deel uit van de FST Group

Hannick Reizen

info@hannick.nl 

070 - 319 19 29

www.hannick.nl 

Facebook Twitter Instagram

Wilt u deze e-mail liever niet meer ontvangen? Klik dan op onderstaande link om u af te melden. 

Afmelden