Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

Nieuw Isaacs

Torus & Meson

Op Velofollies toont Isaac twee nieuwe modellen voor 2019. Het gaat om de Isaac Meson racer, een razendsnel aeromodel. Daarnaast is er een nieuwe all-road bike met ruimte voor dikke banden die de naam Torus Xplore mee heeft gekregen. We hebben er nog niet mee kunnen rijden, maar we hebben wel al wat meer foto's en de prijzen op onze site staan.

Fiets

van Bon test

Cannondale SystemSix

Cannondale wil het geen aerobike noemen, maar alles aan de SystemSix is snel. Frame, stuur en wielen: alle zijn ze zó ontworpen dat de luchtweerstand maximaal wordt gereduceerd. Léon van Bon nam de proef op de som en concludeert dat de racer een topper is. Met een paar kleine aantekeningen, maar daar is overheen te stappen.

Fiets

15x

Meest foute jerseys

Stijlvol op de fiets zitten, we houden er allemaal wel van. De een is gek op kleurtjes, de ander kiest liever voor een zwart pak. Maar er zijn ook shirts op de markt, waarvan je je afvraagt of deze überhaupt door iemand gedragen worden. Geniet van deze 15 foute fietsjerseys. Zou jij hier mee gezien willen worden?

Kom jij ook naar de Bike MOTION?

Ontvang twee gratis tickets bij Fiets!

Bike MOTION is dé start van jouw nieuwe fietsjaar. Je vind er de nieuwste fietsen, de laatste ontwikkelingen en natuurlijk Fiets magazine. Sluit nu aan bij het mooiste peloton van Nederland en ontvang niet alleen twee gratis tickets maar ook een abonneecadeau op de beurs! 

Fiets
Fiets

Aanbieding

Stickers met eigen naam

Wil je net als Mathieu van der Poel of Steven Kruijkswijk je eigen naam op jouw bike hebben staan? Dat kan! Vanaf nu kan jij met trots laten zien dat jij de eigenaar van jouw bike bent met ProBikeSticker. In een handomdraai creëer je op de website je eigen naamsticker. Je kan zelf jouw favoriete vlag en kleur kiezen. Nu ook nog eens 10% korting met code FIETS.

Fiets

Fiets Tutorials

Cassette vervangen

In samenwerking met fietsenmaker Frank van DeFietsenmaker.cc uit Utrecht, maakten we een stapel videotutorials over hoe je zelf je fiets afstelt of repareert, onderhoud pleegt en nieuwe onderdelen monteert. Deze week: Cassette vervangen.
We plaatsen iedere week een nieuwe video op ons YouTube-kanaal!

Fiets

Voedingsspecial

Beter Eten

De Beter Eten gids powered by Fiets en delicious. is uit! In maar liefst 124 pagina’s vertellen we je alles over jouw ideale ontbijt, de perfecte lunch en de lekkerste gerechten voor het avondeten. Daarnaast staat de gids boordevol praktische tips om jouw doelen als wielrenner, triatleet of mountainbiker te verwezenlijken.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer