Nieuwsbrief van 2-4-19 6:37:00
Online bekijken

Thema trappen en roltrappen: veilig omhoog en omlaag

Nieuwe ITS gecertificeerde trapleuninghouders: toegankelijkheid en betere grip

Hermeta heeft de afgelopen tijd haar assortiment trapleuninghouders uitgebreid. Deze nieuwe trapleuninghouders zijn ITS gecertificeerd, wat staat voor Integrale Toegankelijkheid Standaard. Door de bredere steun van de trapleuninghouder is de afstand tussen de muur en de trapleuninghouder verder dan bij een normale trapleuninghouder...

Trapneuzen met LED verlichting voor verduisterde ruimtes

Storax trapneuzen met LED verlichting zijn ideaal voor verduisterde ruimtes zoals bijvoorbeeld bioscopen, theaters of discotheken. De profielen bieden een veilige oplossing voor trappen waardoor valpartijen voorkomen kunnen worden. Daarnaast kun je met verlichting ook de juiste sfeer meegeven aan de desbetreffende ruimte. Met Storax LED verlichte trapneuzen voldoet u aan Bouwbesluit 2012.

Van gevangenis naar ontmoetingscentrum | Blokhuispoort Leeuwarden

Na diverse renovaties en bestemmingen is Blokhuispoort omgetoverd tot een ontmoetingsplaats. Van bibliotheek tot een kapper, in de voormalige gevangenis is een divers aanbod aan zakelijke, commerciële en culturele doeleinden te vinden. Eigenaar BOEi wil diverse erfgoed restaureren en herbestemmen...

Roltrappen Schindler 9300 AE

De Schindler 9300 AE roltrappenserie kan volledig aan uw architectonisch concept worden aangepast. Of het nu gaat om een winkelcentrum, een bioscoopcomplex, een museum, een meubel- of schoenenwinkel; wij bieden een passende oplossing. Zelfs faciliteiten voor openbaar vervoer, zoals een treinstation, behoren tot de mogelijkheden.

Roltrappen van Orona

Orona roltrappen hebben een maximale hefhoogte van 8 meter. De roltrappen hebben een transportcapaciteit van 4800 - 6000 personen per uur. Orona roltrappen zijn toepasbaar in zorginstellingen en openbare en commerciële gebouwen zoals winkelcentra, vliegvelden, parkeergarages, stations etc.

Smart Level Ladder voor werken op ongelijk oppervlak

Wie op hoogte werkt, wil er graag zeker van zijn dat de ladder blijft staan. Op onregelmatige ondergronden is dat tot nu toe altijd een uitdaging, maar de Smart Level Ladder biedt een oplossing. Deze innovatieve ladder is voorzien van een uniek mechanisme waarmee  de ladder op alle mogelijke ondergronden binnen één seconde veilig en recht te plaatsen is, zonder schuiven en glijden.

Basiskennis Bouwkunde: Trappen, algemeen

"De trap is een functioneel element dat niveaus verbindt”, zo omschreven we dat vroeger in de oude NBD mappen. Hoewel we daarmee toen vooral op de technische en praktische aspecten van de trap de nadruk legden, is het van alle tijden dat een ontwerper zich graag vast bijt in een mooie trap.

Basiskennis Bouwkunde: Roltrappen en rolpaden

Een roltrap is een electro-mechanisch aangedreven installatie met omlopende tredenband voor het vervoer van personen tussen twee niveaus in op- en neerwaartse richting. Een rolpad is een electro-mechanisch aangedreven installatie met een omlopende vlakke band voor het transport van personen tot een helling van 12º.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.