cashcowdaily
  Uitwijken naar Indonesië
Een escalatie van de politieke bemoeizucht van de Amerikanen in Hong Kong wordt door analisten gezien als een bedreiging voor de economie en de geopolitieke rust.
cashcowreadmore.jpg
 
AEX krijgt last van Hong Kong-crisis
Het uitblijven van een doorbraak van de AEX (597,87) heeft geleid tot een licht afbrokkelende bovengrens van de bandbreedte.
cashcowreadmore.jpg
Nxchange hét platform voor verhandelbare obligatieleningen
Al vanaf EUR 500,00 in NL|Werkgeversdienst (6.5%) of Hieroo (4.5%). Meer informatie.
‘Beleggers willen minder betalen’
Robeco verwacht dat de economische groei nog even aanhoudt en dat de bullmarkt in aandelen begint aan de laatste etappe van de klim die al bijna tien jaar duurt.
cashcowreadmore.jpg
Dit zijn de populairste Amerikaanse aandelen
Met Black Friday en Cyber Monday voor de boeg staan ook Amerikaanse aandelen volop in de schijnwerpers. Bekijk hier de meest populaire Amerikaanse aandelen.
cashcowreadmore.jpg
Nieuwe kansen voor Wereldhave
Wereldhave was gisteren 0,65% hoger op 21,74 euro. Volgens Investtech ziet het er technisch gezien niet zo goed uit. Bekijk hier wat Eddy Schekman zegt. 
cashcowreadmore.jpg
COLUMN
"Onlangs rapporteerde Match Group de resultaten over het afgelopen kwartaal. Met 0,51 dollar per aandeel was de winst beter dan verwacht. Dat gold ook voor de omzet die op 541 miljoen dollar uitkwam. Het management was echter voorzichtig met de outlook."Martine Hafkamp, directeur Fintessa Vermogensbeheer
</