Zo snel gaat je fitheid achteruit als je niet traint.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Men's Health
 

SPONSORED BY ZALANDO

Nieuwe kleding nodig? Hier zijn 12 items voor mannen - van stijlvol tot sportief

December is wellicht de beste maand om je garderobe van een update te voorzien. Want, als je slim koopt, heb je in één klap een verse look voor de feestdagen én een 2021-proof voorkomen. Met andere woorden: tijd om de oude versie van jezelf naar de kringloop te brengen en een nieuwe start te maken. Gelukkig sta je er niet alleen voor, wij hebben een paar puike items voor je samengesteld - van stijlvol tot sportief. Komt ie!

 
 
Men's Health
 

FITNESS

Hoe snel gaat je fitheid achteruit als je niks doet?

Soms is het lekker om even een weekje niks te doen - maar dan ook echt helemaal niks. Toch is dat helemaal niks doen best beangstigend: want raak je nu je zuurverdiende gains kwijt? 

 
 
Men's Health
 

LEESVOER OF CADEAU

Deze gids heeft één doel voor 2021: jou fitter krijgen dan ooit

In deze gids geven we je de tools in handen om dit jaar zelf het verschil te maken. Trainen hoeft in onze optiek namelijk niet duur of ingewikkeld te zijn. Je hebt er niet eens per se apparaten of een gymabonnement voor nodig. Je gebruikt alleen wat je van nature hebt meegekregen. Maak de lichaamsgewichtoefeningen een vast onderdeel van je dagelijks leven en win niet alleen aan spiermassa en -kracht, maar vergroot ook je explosiviteit en balans. En de uitvoering hoef je je geen zorgen over te maken; deze gids bevat meerdere masterclasses voor meerdere oefeningen.

 
 
Men's Health
 

FITNESS

Onze beste workouts voor thuis

Nu je noodgedwongen thuis moet trainen, vind je het misschien lastig om de juiste spierstimulatie te vinden. Gelukkig kun je ook even bladeren door onze collectie van thuisworkouts. No stress, er staan meer dan genoeg opties tussen - voor elke dag van de week. 

 
 
Men's Health
 

KERST

Originele én luxe cadeaus voor tijdens de feestdagen

Eigenlijk heb je niks nodig, maar alwéér een paar sokken is ook zo saai. Geen zorgen: wij hebben de research voor je gedaan. Hier wat inspiratie om je luxueuze wishlist mee aan te vullen. Men's Health tipt originele én luxe cadeaus die wél leuk zijn om te vragen (of te geven!) tijdens de feestdagen. En natuurlijk allemaal online te bestellen.