15 oktober 2018
Online versie
MarketingTribune
Copernica
image
Xite maakt lokale doorvertaling van nieuwe campagne Levi's
Levi's lanceert vandaag een nieuwe campagne genaamd United By The Beat. Xite heeft in samenwerking met OMD een lokale doorvertaling van het concept en de campagne gemaakt, waarin Rimon (foto) en Naaz een hoofdrol spelen. In een online short-doc vertellen de artiesten over hun connectie met muziek.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[MarTech] Louise Doorn: 'Marketeer heeft nieuwsgierigheid en veerkracht nodig'
In aanloop naar het MarTech Event op 6 november interviewen we een aantal sprekers. Dit keer Louise Doorn, cmo van AdTech platform HelloMaaS (Marketing As A Service). 'Hoe blijf je up to date in technologie? Ik zou zeggen: experimenteer zoveel mogelijk en gebruik alle technologie in je eigen voordeel.’
lees verder
twitter facebook linkedin
Meer conversie halen uit e-mail?
[advertorial] Het gevecht om aandacht in de inbox is alleen te winnen als de e-mail voelt alsof deze speciaal is geschreven voor de ontvanger. Het succes van Wijnvoordeel.nl laat zien hoe je dit kunt bereiken door middel van vier onderdelen.
image
Augmented reality verovert je bord
Start-up Kabaq maakt maaltijden zichtbaar via een augmented reality platform. Koks en fastfoodrestaurants kunnen je hiermee binnenkort van te voren laten zien hoe je bestelling op je bord komt. Of je gaat binnen de deur buiten de deur eten.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[interview] De digitale duizendpoten van Festina
Jochem van Berne volgt oprichter en managing director Remy Harrewijn op als managing director van ‘brigital’ agency Festina Amsterdam. Tijd voor een bezoekje aan het Chateau in Amsterdam-Noord om kennis te maken.
lees verder
twitter facebook linkedin
Hoe kan nieuwe technologie jouw ROI verhogen?
[advertorial] Show me the money is het thema van Marketing & Technology 2018. Sprekers van o.a. de Bijenkorf, Bidfood, Husky en HelloMaaS vertellen jou hoe technologie jouw omzet positief kan beïnvloeden. Sprekers geven jou de do's en dont's uit eigen ervaringen. Concrete kennis die je direct in de praktijk kan toepassen. Neem je collega's mee? Dan ontvang je een groepskorting van 30 tot 35 procent.
image
Kyra Roest brengt met nieuw bureau netwerk samen
Kyra Roest heeft haar eigen bureau genaamd Ad Business gelanceerd. Door het inzetten van haar netwerk wil ze creatieven en marketeers helpen bij het creëren van new business. 'Er zijn weinig dingen die ik goed kan, behalve mensen bij elkaar brengen.'
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Miluska van 't Lam leidt Harper's Bazaar
Miluska van ’t Lam is de nieuwe hoofdredacteur van Harper’s Bazaar Nederland. Ze leidde de afgelopen vijf jaar het tijdschrift Residence.
lees verder
twitter facebook linkedin
Renault ZOE. 4% bijtelling en tot 300 km nieuwe ervaringen
[advertorial] Het autorijden van morgen lijkt steeds meer op het autorijden van vandaag. Zo rijd je in de Renault ZOE makkelijk tot wel 300 kilometer. En als je moet laden, kun je kiezen uit meer dan 7500 publieke laadpunten. Waar de ZOE je trouwens moeiteloos naartoe navigeert. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Want je least al een ZOE met 4% bijtelling. Wat worden jouw nieuwe ervaringen?
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.