Van Laecke Group nu ook importeur van Allu voor Nederland
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Nieuwe machinist? Een nieuwe koers. Kaars Grondverzet heeft eerste Cat-bulldozer met Trimble Earthworks

Geïntegreerde 3D-gps-systemen die automatisch de hoogte van het dozerblad aansturen; het is een trend in bulldozerland. Dit voorjaar schreven we al over de intelligente Komatsu iMC-bulldozer met geïntegreerde Topcon 3D-gps. Intussen ging ook de eerste Cat-bulldozer met volautomatische aansturing via Trimble Earthworks te velde. Kaars Grondverzet is de koper en heeft inmiddels een halfjaar ervaring met de compleet uitgevoerde Cat D6N. Een reportage.

(advertorial)
Knikmops KM 250: succesnummer verder verbeterd
De compacte wiellader, minishovel, ofwel kniklader, blijft terrein winnen. Een grote diversiteit aan merken bedient de groeiende groep klanten in vrijwel alle segmenten, zoals de agrarische sector, de bouw en Infra en de industrie. De kniklader is te vinden bij verhuurbedrijven, bestratingsbedrijf.
Van Laecke Group nu ook importeur van Allu voor Nederland

De Van Laecke Group is importeur voor Nederland geworden van het Finse merk Allu. In België was de Van Laecke Group al verantwoordelijk voor de verkoop van het Allu-gamma. 

Lees verder >
(advertorial)
NU GRATIS VOLVO WINTERMUTS
Ook ontvangt u 25% korting op verlichting, ruitenwissers en spiegels (m.u.v. compacte machines). Bij orders hoger dan €500,- krijgt u een gratis Volvo wintermuts. Actie is geldig tot eind december of zolang voorraad strekt. Bestel vandaag via SMT Parts 0527-636585.
Prinsen Sloopwerken gaat met Merlo Roto 60.24 MCSS voor ‘een maatje groter’

Jarenlang gebruikte Prinsen Sloopwerken uit Aalten een Merlo Roto 45.21 MCSS. Maar het bedrijf was toe aan een verreiker van ‘een maatje groter’. Prinsen heeft daarom nu een Merlo Roto 60.24 MCSS in gebruik genomen.

Lees verder >
Collé investeert in volledig elektrisch materieel

Collé Rental & Sales heeft zijn vloot verder uitgebreid met elektrisch materieel. Het gaat om een Kramer wiellader, en om twee telescoophoogwerkers. Ze zijn zowel te koop als te huur, en direct uit voorraad leverbaar.

Lees verder >
‘Hypernauwkeurig’ funderen: systeem Inpieq registreert alles van elke gemaakte paal

Inpieq heeft een systeem ontwikkeld dat alle gegevens van elke gemaakte funderingspaal registreert. Dit maakt het mogelijk om ‘hypernauwkeurig’ te funderen, aldus de specialist in funderingsmachines en bijbehorend materieel.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright