Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.

Nieuwe merkidentiteit voor jarige Madiba

 

In deze editie:

Nieuwe merkidentiteit voor jarige Madiba®

Madiba, Flower Power

Madiba bestaat dit jaar 15 jaar en dit viert Dekker Chrysanten met een kleurrijke nieuwe huisstijl met de krachtige pay off “Flower Power”.

In 2005 introduceerde Westeringh Flowers als eerste een serie van revolutionaire Madiba rassen die herkenbaar zijn aan het indrukwekkend aantal bloemetjes en excellente houdbaarheid. In de loop van de jaren heeft Dekker Chrysanten het assortiment uitgebreid en zijn Bloemenkwekerij Kees de Jongh en Kwekerij Monnikenwaard toegetreden tot het Madiba collectief. Dit collectief heeft onlangs Gerben van der Vlist aangesteld als Trade Marketeer om het unieke merk Madiba te promoten.

Krachtige kleurrijke verbinder

Madiba is de krachtige kleurrijke verbinder in boeketten en in de samenwerking tussen ketenpartijen. Een sociaal verbinder is Madiba ook. Als eerbetoon aan Nelson Mandela, de naamgever van Madiba sponsort het collectief diverse sociale projecten in Tanzania. Kortom, een krachtige bloem, een sterke samenwerking tussen ketenpartijen en een bijzondere beleving bij consumenten, met recht “Flower Power”.

Merkpaspoort

Het hele Madiba verhaal is vastgelegd in een merkpaspoort waarvan het eerste exemplaar is overhandigd aan John en Linda van de Westeringh.  Wilt u meer van ons kleurrijke merk lezen of zien? Lees  het merkpaspoort of bezoek de geheel vernieuwde website madiba.nl en volg ons op Facebook en/of Instagram: Madiba.FlowerPower.

Dit artikel lezen in het Engels, Duits of Russisch? Bezoek www.madiba.nl.

Meer informatie of Madiba bestellen?

Meer informatie over de mogelijkheden met Madiba of onze mooie bloemen bestellen? Neem dan contact op met onze Madiba Trade Marketeer Gerben van der Vlist via +31 (0)6 330 261 44 of gerben@madiba.nl.

© Dekker Chrysanten BV | Julianaweg 6a | 1711 RP Hensbroek
Tel: +31 226 45 60 60
| info@dekkerchrysanten.com | www.dekkerchrysanten.com