29 juni 2022
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Shopping Today
image
Metakids start confronterende campagne
Een metabole ziekte wordt veroorzaakt door een foutje in het DNA van beide ouders. In een nieuwe campagne van stichting Metakids, gemaakt door Joe Public, zien we ouders die zich schuldig en machteloos voelen, ook al konden ze niks doen aan de ziekte van hun kind.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
'Diamanten' BBQ feestje Gerety Awards
De bekendmaking van de shortlist van de Gerety Awards werd in Cannes groots gevierd met een Argentijse BBQ, gehost door Tantor Films. Meer dan 500 gasten uit 40 verschillende landen namen deel aan de Gerety Awards shortlist.
lees verder
twitter facebook linkedin
'Zoeken naar het beste idee tot we zelfs onszelf verrassen'
[advertorial] De werkvloer straalt liefde voor het radio-vak uit, bij Qmusic in Amsterdam. Alle medewerkers zitten bij elkaar en iedereen is makkelijk benaderbaar, ook de dj’s. Dat zorgt voor korte lijnen en veel flexibiliteit, legt Anne Marie Vink, manager Branded Content, uit. 'Bij Qmusic stralen we positiviteit uit. De slogan 'Q sounds better with you' slaat niet alleen op onze luisteraars, maar geldt ook voor onze adverteerders.'
image
Albert Heijn wil van iedere dag een zomers feestje maken
Waar voor je geld en genieten staan deze zomer bovenaan het boodschappenlijstje bij Albert Heijn, meldt de retailketen. Het campagneseizoen wordt afgetrapt met Hamsteren in een zomers jasje.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Dutch Weed Burger werkt samen met Henk en Morrison Schiffmacher
Het plant-based merk Dutch Weed Burger, met zeewier als belangrijkste ingrediënt, werkt samen met Henk en Morrison Schiffmacher. Zij ontwierpen verschillende designs voor het merk, waarvan er een op de arm van oprichter Mark Kulsdom is getatoeëerd. Ook start de campagne ‘voor weed durft’: win een tattoo gezet door Morrison Schiffmacher.
lees verder
twitter facebook linkedin
Hoe sterk sta jij in de boardroom? Geef marketing de plek die het verdient
[advertorial] Heb jij een leidende functie in de marketing, dan wil je ook trusted advisor zijn van directie of bestuur. Toch voelen veel topmarketeers zich vaak niet serieus genomen in die rol. Dat kan en moet anders, vinden we. Vandaar dat we SRM D Boardroom Marketing hebben ontwikkeld. In deze exclusieve opleiding op Masterniveau leer je het marketingvak de plek te geven die het verdient: in het hart van de boardroom.
image
Readly breidt aanbod fors uit
Readly, naar eigen zeggen de Europese marktleider in digitale tijdschriften en kranten, heeft internationaal zijn portfolio versterkt met de komst van honderden nieuwe titels op het platform.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Virtuele influencer Esther gaat volledig digitaal
Esther Olofsson, de eerste virtuele influencer van Nederland, is vanaf 28 juni 2022 volledig digitaal. Met deze stap bereidt het Rotterdamse creatieve bureau RauwCC haar voor op de metaverse en benut zij optimaal de mogelijkheden van haar virtualiteit.
lees verder
twitter facebook linkedin
[TIP] Gratis Whitepapers
[advertorial] In samenwerking met onze partners hebben we een mooie selectie gemaakt van interessante whitepapers. Met slechts één klik kun je 1 of meerdere van deze gratis whitepapers downloaden. Krijg praktische tips en inzichten op het gebied van marketing en klantcontact en blijf op de hoogte van de laatste trends.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.